• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kuře v majonéze II.
Napište svůj komentář k receptu

Kuře v majonéze II.

autor: sopta27
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře v majonéze II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 1
      sklenice majonéza
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžička koření na přípravu kuřete

Postup přípravy receptu

1
Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme a dochutíme dle vlastní chuti, vložíme do majonézy a pořádně oplácáme. Necháme naležet do druhého dne a upečeme ve sklokeramické nádobě do měkka. Podáváme s hranolky a tatarkou. Trochu kalorická bomba, ale jinak dobré.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře ve smetanovém sosu

Kuře ve smetanovém sosu

Kuře pečené s rýží

Kuře pečené s rýží

Vávrovo pečené kuře s bramborami

Vávrovo pečené kuře s bramborami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 27. 3. 2008 12:07

    Ale anonyme(z 26.3.2008),vždyť je toto web o vaření jako takovém,p.Krybus chtěl jen upozornit na množství tuku v receptu.Navrhl i změnu.Zkuste je to fakt výborný.Věřím,že to nemyslel zle.Pokud je od fochu,tak se nedivím na jeho upozornění,dnes je trend jíst méně tučná jídla.Recept p.Janečkový může být dobrý,ale raději s vařeným bramborem a haldou salátu.:-)PS

  • anonym | 26. 3. 2008 12:58

    Tak abyste vedel,pane Kamil.Majonezu,tatarku delam vzdy svoji,domaci,tisickrat chutnejsi a zdravsi a taky hranolky.A jinak existujou lidi,kterim kaloricke bomby nevadi.

  • anonym | 26. 3. 2008 12:54

    Tak abyste vedeli,pane Kamil.Majonezu,tatarku delam vzdy svoji,domaci,tisickrat chutnejsi a zdravsi a taky hranolky.A jinak existujou lidi,kterim kaloricke bomby nevadi.

  • Kamil Krybus | 8. 11. 2007 15:18

    Omlouvám se za poněkud ostrou reakci. Ale jsem trochu z oboru a z technologického hlediska znám, co obsahují průmyslově vyráběné majonézy, tatarky a hranolky. Proto ten námět na úpravu receptu.

  • Silva Machová | 7. 11. 2007 19:46

    Myslím pane Kamile,že přílohu může zvolit každý sám,tohle jídlo znám,a je moc dobré,jen si ho dávám s vařeným bramborem.

  • Kamil Krybus | 6. 11. 2007 21:49

    Trochu síla - majonéza, tatarka, hranolky. Lepší je to naňaňhat bílým jogurtem a pak to péct na nakrájené cibuli. Je nasládlá a pěkně ladí s kyselostí jogurtu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Koření Kuřecí maso Majonéza Pepř mletý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rajská polévka se zakysanou smetanou

Rajská polévka se zakysanou smetanou

Polévka z hlívy ústřičné

Polévka z hlívy ústřičné

Kuřecí maso v sýrové omáčce

Kuřecí maso v sýrové omáčce

Výborné ananasové řezy

Výborné ananasové řezy

Linecké košíčky s jahodami

Linecké košíčky s jahodami

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Jednoduché lečo po našem

Jednoduché lečo po našem

Babičky škvarkoví šneci

Babičky škvarkoví šneci

Vynikající těstovinový salát se špenátem

Vynikající těstovinový salát se…

Doporučujeme

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

25
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Havajská řepa
Havajská řepa
19
Zelná polévka IV.
Zelná polévka IV.
14
Kapsy s mozzarellou a bazalkou - minutka
Kapsy s mozzarellou a…

Zajímavé články

Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
AHA.cz Smutek v Ranní show: Mareš bez Hezuckého polykal slzy

Smutek v Ranní show: Mareš bez Hezuckého polykal slzy

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Ženy.cz Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Blesk.cz Miss Earth Natálie Puškinová prozradila v Blesku: Podvod s korunkou!

Miss Earth Natálie Puškinová prozradila v Blesku: Podvod s korunkou!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

  • Recepty.cz
  • Kuře v majonéze II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact