Dozlatova pečené kuře s křupavou slaninou a cibulí si ihned oblíbíte. Je podlité černým pivem, díky kterému zůstane uvnitř šťavnaté. Nejlépe si ho vychutnáte s karlovarským knedlíkem nebo s brambrovým knedlíkem a špenátem.
RADA: Jak krájet cibuli ?
RADA: Jak na karlovarský knedlík?
RADA: Jak na nadýchané bramborové knedlíky?
Kuře na pivu se šlehačkou
Hovězí maso na pivu
Bylinková žebírka na pivu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hruškový koláč II.
Jednoduchá domácí paštika
Kuřecí těstoviny v rajčatové omáčce
Čočková polévka s párkem
Krém / krémová náplň do doutníčků,…
Cookies z ovesných vloček
Plněné papriky ve smetanové omáčce
Zapečené brambory s žampiony a kuřecím
Cuketová kolečka
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Rebarborový džem s ananasem
Chřestový koláč s hráškem
Koprovka s vejcem
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Tatarák s kapary
Bezový sirup za studena
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Rebarborová zavařenina