• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kuře, krůta nebo králík v marinádě
Napište svůj komentář k receptu

Kuře, krůta nebo králík v marinádě

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře, krůta nebo králík v marinádě
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • kuřecí maso nebo krůtí či králičí
    • alobal
  • Marináda
    • citronová šťáva
    • 5
      ks nakládané cibulky klidně i více, jsou výborné
    • 5
      ks žampiony
    • 1
      lžíce med
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 3
      stroužek česnek utřený
    • 0,50
      lžička kari
    • cukr trocha
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      dl olej

Postup přípravy receptu

1
Smícháme všechny ingredience na marinádu a do ní nejlépe na dva dny naložíme kuře, krůtu nebo králíka. Maso potom naskládáme buď do ohnivzdorné mísy s poklicí nebo na plíšek, který přikryjeme alobalem, pečeme v troubě přibližně hodinu možná i více.
2
Podáváme s bramborovou kaší, hranolky, ale dobrá je i rýže s tou výbornou šťávičkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou

Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou

Krůta po americku

Krůta po americku

Mlsná krůta

Mlsná krůta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hela - | 11. 3. 2008 17:39

    Martino, nevím, co vás vedlo k tomu reagovat po měsíci na můj příspěvek. Recept, který tu vidíte dnes, nemá s tím původním mnoho společného. Paní Kovářová v tom původním opravila překlepy, nesmysly, věcné chyby a hrubky. Tyto stránky se mi líbí, protože mají jistou úroveň a tu by měli udržovat i přispívající pisatelé.

  • Martina | 11. 3. 2008 08:14

    Paní Helo,pokud doma vaříte,tak tyto překlepy Vás nemůžou vyvést z míry.Já to pochopila hned po prvním přečtení.Uvařila jsem to a je to výborné.

  • Michaela Peloušková | 28. 2. 2008 08:02

    Omlouvám se za překlepy, ale bohužel nikdo není dokonalý i když by se našli ti, kteří si to myslí!!! Myslela jsem, že je to stránka s recepty a ne že se tu posuzují překlepy a slovní zásoba!!! A Katka: ano jsou to cibulky nakládané v nálevu

  • Katka | 23. 2. 2008 15:33

    Nakladane cibulky - v kyselem nalevu??

  • Hela - | 22. 2. 2008 18:54

    Ten komentář nebyl p. Lado na vás. Já jen že by neškodilo, kdyby ten, kdo recept zadává si ho po sobě taky přečetl, než ho odešle. A stejně mi chvíli trvalo, než jsem pochopila, co je plíšek. Nenapadlo by mě říkat píšek malému plechu.

  • Lada Kovářová | 22. 2. 2008 17:40

    Opraveno, v tom množství receptů opravdu nestíhám vše kontrolovat dopodrobna.

  • Hela - | 22. 2. 2008 15:55

    No, nevím, jestli tohle po sobě někdo četl, než to uveřejnil... Jaký plíšek, jaká růže, proč alobal pod poklici?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Králičí
Maso Králičí Drůbeží Oběd Večeře Pečení Výjimečný den Oslava Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Česnek Citronová šťáva Cukr Kari Kuřecí maso Med Nakládané cibulky Olej Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tuňáková pomazánka light

Tuňáková pomazánka light

Omáčka z kuřete

Omáčka z kuřete

Bramborové pyré s brokolicí

Bramborové pyré s brokolicí

Meruňkový závin

Meruňkový závin

Pesto ze sušených nakládaných rajčat

Pesto ze sušených nakládaných rajčat

Medovník s čokoládou

Medovník s čokoládou

Harlekýn

Harlekýn

Losos v sezamové krustě

Losos v sezamové krustě

Nepečený ostružinový dort

Nepečený ostružinový dort

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

39
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
24
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
21
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
19
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Zemřela hvězda kapely Limp Bizkit: Sam Rivers (†48) byl zakladatel legendární skupiny

Zemřela hvězda kapely Limp Bizkit: Sam Rivers (†48) byl zakladatel legendární skupiny

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

  • Recepty.cz
  • Kuře, krůta nebo králík v marinádě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact