• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kuře Cacciatori
Napište svůj komentář k receptu

Kuře Cacciatori

autor: Di
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře Cacciatori
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks kuřecí maso prsa (3-4 ks), mohou být i kuřecí
    • 60
      g škrob může být i kukuřičný
    • olej
    • 1
      ks cibule větší
    • pepř mletý
    • 2
      ks bobkový list
    • 1
      ks zelená paprika
    • 3
      ks rajčata 2-3
    • červené víno
    • rajský protlak nebo kečup
    • těstoviny penne, farfalle apod.
    • sýr
    • petržel zelená

Postup přípravy receptu

1
Na pánvi rozpálíme olej a zprudka osmažíme kousky masa, obalené škrobem. Maso shrnem stranou, přidáme kostičky cibule, trochu osmahneme, dále proužky papriky, bobkové listy, osolíme, opepříme čerstvě mletým pepem a podusíme.
2
Poté přidáme dílky rajčat, petrželku, protlak a trochu červeného vína. Necháme lehce přejít varem. Podáváme s těstovinami, které trochu promastíme syrovým máslem a posypeme strouhaným sýrem - před podáním nepromícháváme, ale maso i přílohu dáme na talíř zvlášť.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

Kuře s hříbky a tymiánem na víně

Kuře s hříbky a tymiánem na víně

Pečené kuře

Pečené kuře

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Milada | 17. 1. 2012 20:19

    Já si zasa neumím představit kuře s bramborama. Tento recept (Pollo cacciatore - Kuře myslivce) je snad spolu s Osso bucco nejznámějším italským jídlem, obsahujícím maso, v celém světě. V Itálii se vždy (...) podává s těstovinou, tak jak Osso bucco s Milánským rizotem (Risotto milanese). Protože těstovina je v tomto případě jenom příloha, tak ani se nemastí máslem a ani se nesype syrem! Do vody, ve které se vaří, se přidáva bobkový list kvůli chuti a olivový olej, aby se těstovina nepolepila. Maso se v ničem neobaluje (škrob, mouka atd.)! Co se týče kombinace těstovina a kuře - je naprosto normální - v Itálii (a nejen tam) je to běžná kombinace. U nás doma taky. Ani si neumím představit jíst "Pollo cacciatore" s něčím jiným.

  • Vlaďka Daranská | 6. 5. 2008 06:54

    Recept vyzkoušen,chutnalo nám,známkuji 1 :c)

  • Sylva Karešová | 5. 5. 2008 12:57

    Vlaďko, no jo, to máš pravdu, že mnozí jen ze zvyku nechtějí něco ani ochutnat :-D Někdy je to pochopitelné, jindy zase naopak zcela nepochopitelné. Někdy přicházejí o nové zážitky z nových chutí... Atd atd.. Já jsem si tedy těstoviny oblíbila velmi, docela jedno, v jakém jídle, s jakými dalšími přísadami atd. :-)

  • Vlaďka Daranská | 5. 5. 2008 08:30

    Zajisté máte,Sylvo,pravdu,že je to již běžné,baštit kuře s těstovinami v různýchi podobách:-)(tu tradici jsem myslela tak,že klasická česká kuchyně používala spíše brambory,na těstoviny si přivykla později).Ale mám takové zkušenosti,že se na tuto kombinaci pohlíží i dnes trochu nedůvěřivě.Jsou to ovšem pohledy starších lidí,moje babičky například brblaly a nechtěly ochutnat,zvyk je železná košile...nakonec si daly ty brambory:-)

  • Sylva Karešová | 5. 5. 2008 01:00

    Vlaďko, mně tedy kombinace kuřete a těstovin netradiční nepřijde, naopak je k vidění docela často, nejen doma, ale i v restauracích. Zejména právě v těstovinových salátech je často kuřecí maso, nejlépe grilované. Je to dobrá kombinace, chutná. Stejně jako kuře a gnocchi... :-)

  • Vlaďka Daranská | 4. 5. 2008 19:16

    Zítra recept vyzkouším,už se na to těším:) Co se týče kombinace 'těstoviny a kuře' - netradiční ,ale chutné...Každému vyhovovat nemusí,ale určitě doporučuji zkusit!Moje mamka je skvělá kuchařka a na tuhle kombinaci mě navedla před časem,když upekla kuře a podávala k němu těstovinový salát.Pro nás novinka,ale pochutnali jsme si moc.Tak kdo jste dosud nevyzkoušel,určitě vyzkoušejte:c)

  • iva nemcova | 4. 5. 2008 16:50

    diky za odpoved, ja zatim vzdycky misto Hery do vseho vrazim maslo a je to... Jinak koukam,ze recept dostal za 5, autor by nam mohl sdelit,copak mu na tomle receptu nechutnalo ( pokud ho opravdu vyzkousel uvarit.... ) Jeste ke kombinaci s testovinami :kdyz varim treba gulas,tak omackou z nej ochutim testoviny a podam jako prvni chod a pak podavam maso jako druhy chod. Manzel (ital) je nadmiru spokojen :-))),ja tomu rikam ,ze varim ceska jidla na italsky zpusob. Takze myslim ,ze takto vyuziji i tenhle recept,protoze se mi libi.

  • Karla Vilimkova | 2. 5. 2008 09:24

    nahradit Heru je celkem tezke. pouzivam misto ni asi nejvice Valley, ale musi se to vyzkouset, kazdy ma jine chute.

  • iva nemcova | 1. 5. 2008 12:19

    karlo,mam na Vas maly dotaz. ja taky ziji v Italii,chtela bych vedet,co pouzivate misto ceske Hery? nebo co je v Italii jeji italska nahrada? Omlouvam se ,ze se muj komentar netyka receptu :-)

  • Di | 30. 4. 2008 17:38

    Mně je celkem jedno, jestli by se italskému myslivci líbil kečup nebo jestli tohle jídlo připadne Italům divné. Sice vím, že Italové těstoviny jako přílouhu nepoužívají, ale já vařím pro svoji rodinu a ta rozhodně italská není. Recept jsem kdysi viděla na televizním kanálu OK3 - jestli ještě vůbec někdo pamatuje, že něco takového existovalo. Vyzkoušela ho a dávám ho dál v podobě, v jaké jsem nakoupila.

  • Karla Vilimkova | 30. 4. 2008 17:35

    ziju v Italii 17 let, testoviny jedi jako prvni chod, kure tak jak je popsano v receptu jako druhy.Uprimne receno co se tyce kuchyne jsou molto tradicionaliste a maji v tomto smeru pravdu. Kazdopadne recept vyzkousim.

  • Frantiska :) | 30. 4. 2008 16:55

    no i v Italii jsou zmeny ... italske casopisy o vareni prinaseji i kombinaci testovin s kuretem :) doba se meni, ale je pravda, ze spouste italu prijde tato kombinace divna

  • Karla Vilimkova | 30. 4. 2008 09:54

    souhlasim lepsi protlak nebo treba vic cerstvych rajcat.Italove kecup skoro nepouzivaji do jejich tradicni kuchyne. A testoviny by s kuretem jako jeden chod nikdy nejedli.

  • Kamil Krybus | 30. 4. 2008 09:01

    Nevím, jestli by se italskému myslivci líbil v pokrmu ten kečup. Asi bych zůstal u dobrého protlaku.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červené víno Cibule Kuřecí maso Olej Pepř mletý Petržel Rajčata Rajský protlak Škrob Sýr Těstoviny Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špenátové palačinky zapečené

Špenátové palačinky zapečené

Americké čokoládové cookies

Americké čokoládové cookies

Lehký tvarohovo - pudingový dortík

Lehký tvarohovo - pudingový dortík

Špekové knedlíky v alobalu

Špekové knedlíky v alobalu

Těstoviny s  paprikou, ricottou a šalvějí

Těstoviny s paprikou, ricottou a…

Čokoládový korpus

Čokoládový korpus

Bylinkový chléb (DUKAN)

Bylinkový chléb (DUKAN)

Celerová krémová polévka

Celerová krémová polévka

Jednoduchý obrácený koláč s ovocem

Jednoduchý obrácený koláč s ovocem

Doporučujeme

50 minut
Krůtí pečeně

Krůtí pečeně

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

45
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
34
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
33
Dušené pepřové karé v cibuli
Dušené pepřové karé v…
32
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Sedlácké karé (kotleta) …
29
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří

Zajímavé články

Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře, které připravíte jen z pár surovin
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře,…
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými sladkými výtvory
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými…
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty, které jste určitě neznali
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty,…
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
AHA.cz Smutek u Adély Gondíkové: Lékaři potvrdili děsivou diagnózu

Smutek u Adély Gondíkové: Lékaři potvrdili děsivou diagnózu

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Blesk pro ženy 10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

Ženy.cz Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Blesk.cz Slavnostní odhalení kalendáře Pirelli očima Iny T.: Autenticita, asymetrie i kýč

Slavnostní odhalení kalendáře Pirelli očima Iny T.: Autenticita, asymetrie i kýč

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

  • Recepty.cz
  • Kuře Cacciatori
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact