• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kuře a la bažant
Napište svůj komentář k receptu

Kuře a la bažant

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře a la bažant
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 3
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • 4
      ks bobkový list
    • nové koření
    • pepř celý
    • slanina

Postup přípravy receptu

1
Kuře osolíme, dáme do pekáče s pokrájeným česnekem a cibulí, přidáme koření a slaninu, podlejeme vodou a pečeme zakryté asi hodinu. Pak dopečeme asi 10 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře ala bažant

Kuře ala bažant

Kuře na paprice

Kuře na paprice

"Ohnivý kuře"

"Ohnivý kuře"

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • stavča07 | 20. 10. 2013 08:17

    vytvořeno dle davida a původního receptu, a manžel, tchán i děti snědli úplně všechno... měli jsme s bramborovou kaší... výborné

  • david | 14. 1. 2013 11:05

    koreni pepr cely,bobkovy list,nove koreni, jalovec, kmin,sul,nalozit do laku ( cervene vino a vyvar-nejlepe v nem povarit veskere koreni a i to vino). nadrobno nakrajenou korenovou zeleninou(mrkev,celer,petrzel,cibule,cesnek)pak nechat par dni v lednici mozno prelozit.potom pect v uzavrenem pekaci.kdyz je maso upecene pridam do pekacku kolem kurete kysele zeli a jeste dopekam.na tento recept je idealni kure pred pecenim naporcovat,vubec nejlepsi jsou stehynka.diky laku a tomu zeli jsou vsak i prsa stavnata.po upeceni nejlip nechat v troube pres noc a jist az druhy den.preji dobrou chut .ps zeleninu nevarim,jen pecu

  • rozežraná | 15. 11. 2012 20:55

    A kde je červený víno??? :-\ Trošku odbytej recept.

  • Jarouš | 9. 8. 2011 20:27

    Chybí tam jalovec.

  • Ladia - | 31. 7. 2010 13:09

    Kuře jsem ještě posypala kořením na divočinu, naložila do nálevu, jak píše paní Lucie a pak upekla. Bylo to moc dobré.

  • Mirka Mikulaskova | 25. 6. 2007 15:13

    My jsme tak zese pekli za meho mladi kraliky, bylo to moc dobre.Ale myslim, e tam jeste nasi krajeli mrkev na kolecka.

  • Lucie | 29. 5. 2007 12:18

    Kuře ala bažant se v naší rodině dělá už několik desetiletí, dřív jsme tak dělali hlavně holoubata, ale ty dnes už nemáme.Kuře vždy ale nejprve naložíme do nálevu s výše uvedeným kořením + jalovcem a teprve poté pečeme. Podáváme s knedlíkem.

  • Kamil Krybus | 28. 5. 2007 22:32

    Doporučuji dát trochu másla a ještě přidat asi 5 jalovčinek (rozmáčknutých). Moc fajnový recept.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Cibule Kuřecí maso Nové koření Pepř celý Slanina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí guláš se zeleninou

Hovězí guláš se zeleninou

Švei-ču-žou

Švei-ču-žou

Bábovka s olejem

Bábovka s olejem

Pečený králík se žampiony

Pečený králík se žampiony

Utopenci z vajec

Utopenci z vajec

Pivní krkovička z pečícího sáčku

Pivní krkovička z pečícího sáčku

Hovězí na paprice

Hovězí na paprice

Větrníky na plech - karamelové řezy

Větrníky na plech - karamelové řezy

Dýňová polévka.......Danča

Dýňová polévka.......Danča

Doporučujeme

50 minut
Krůtí pečeně

Krůtí pečeně

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

46
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
23
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Svařák
Svařák
13
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře, které připravíte jen z pár surovin
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře,…
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými sladkými výtvory
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými…
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty, které jste určitě neznali
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty,…
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
AHA.cz S rakovinou bojující Něrgešová: První slova o tom, kolik jí zbývá času

S rakovinou bojující Něrgešová: První slova o tom, kolik jí zbývá času

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Blesk pro ženy 10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

Ženy.cz Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Blesk.cz Krásná herečka Denisa Nesvačilová: Lidé už nemají proč mě NEnávidět!

Krásná herečka Denisa Nesvačilová: Lidé už nemají proč mě NEnávidět!

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

  • Recepty.cz
  • Kuře a la bažant
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact