• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Krůtí ragú se zeleninou
Napište svůj komentář k receptu

Krůtí ragú se zeleninou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 13
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krůtí ragú se zeleninou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 800
      g krůtí stehna (1 kg)
    • 3
      ks cibule velké
    • 2
      lžíce cukr krystal
    • 4
      lžíce rajský protlak
    • sůl
    • pepř mletý
    • 3
      ks bobkový list
    • tymián
    • 2
      ks mrkev
    • 1
      ks petržel
    • 1
      ks celer
    • 8
      ks žampiony příp. malá konzerva
    • 2
      dl červené víno
    • 1
      plechovka hrášek

Postup přípravy receptu

1
V hrnci na několika kapkách oleje zkaramelizujeme krystalový cukr, na cukr vložíme cibule rozkrájené na čtvrtky, promícháme a přidáme rajčatový protlak, podusíme. Přidáme sůl, pepř, bobkový list, tymián. Zalijeme troškou vody, necháme přejít varem a přidáme maso pokrájené na kostky. Uvaříme skoro do měkka, přidáme mrkev, petržel, celer (vše pokrájené na špalíky). Zalijeme opět troškou vody a dusíme úplně do měkka. Přidáme žampiony, zalijeme červeným vínem, ješte dochutíme (sůl, koření). Hrášek přidáme až těsně před dokončením.
2
Podáváme s bílým chlebem nebo vařenými brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krůtí ragú s brokolicí

Krůtí ragú s brokolicí

Krůtí ragú se žampiony

Krůtí ragú se žampiony

Krůtí ragú se šafránovými nudlemi

Krůtí ragú se šafránovými nudlemi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petra | 24. 4. 2015 13:33

    Vynikajici!!! Jen jsem stavu zahustila strouhanym pernikem, protoze mame radsi hustsi a podavala s bramborovou kasi. Opravdu jsme si pochutnali.

  • spejsek | 13. 6. 2013 18:38

    Moc děkuji za recept. Dávám 1, noc nám chutnalo. Vařila jsem na druhý den. A jak se to proleželo byla to ňamka. Použila jsem krůtí prsa, které manžel moc nemusí, ale tohle mu chutnalo. Kdybych mu neřekla, že jsou to krůtí prsa, tak by to nepoznal. :-D

  • bubli nator | 15. 11. 2009 17:57

    hodne dobry

  • Lenka Kovářová | 22. 1. 2009 16:48

    Necekane dobre. Davam 1

  • Anonym | 17. 2. 2008 13:46

    vynikající!!!udělala jsem to z kachního masa a je to skvělé!! Prolnutí chutí/karamel,koření,víno/ je nedostižné!!!

  • Kuchařka on-line | 14. 12. 2005 13:35

    Ale nezapomněla, zkuste si recept přečíst až do konce.

  • Anonym | 11. 12. 2005 08:31

    pani zapoměla použít maso!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Celer Červené víno Cibule Cukr krystal Hrášek Krůtí stehna Mrkev Pepř mletý Petržel Rajský protlak Sůl Tymián Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mramorová bábovka

Mramorová bábovka

Hovězí maso na zázvoru

Hovězí maso na zázvoru

Třešňový koláč II.

Třešňový koláč II.

Zavařování hub

Zavařování hub

Pařížské rohlíčky od Dáši

Pařížské rohlíčky od Dáši

Pařížské těstíčko (na obalování nebo na smažené placičky)

Pařížské těstíčko (na obalování nebo…

Jogurtovo-mléčný jahodový koktejl

Jogurtovo-mléčný jahodový koktejl

Krém z dýně hókaidó

Krém z dýně hókaidó

Italská pomazánka

Italská pomazánka

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

30
Metrový koláč
Metrový koláč
27
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen)…
27
Svíčková omáčka
Svíčková omáčka
26
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
25
Krémová polévka z řapíkatého celeru
Krémová polévka z…

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Rok po smrti herce Jiřího Hromady (†66): Splnili mu poslední přání! Odpočívá s maminkou

Rok po smrti herce Jiřího Hromady (†66): Splnili mu poslední přání! Odpočívá s maminkou

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

  • Recepty.cz
  • Krůtí ragú se zeleninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact