• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Napište svůj komentář k receptu

Krůtí prsíčka podle hospodskýho

autor: Jana Hamalova
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg krůtí maso prsa
    • 2
      ks paprikové klobásy nebo čabajky
    • 1
      sklenice kapary
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 5
      lžíce slunečnicový olej
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka paprika
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks pórek

Postup přípravy receptu

1
Na olej dáme zpěnit na kostička pokrájenou cibuli a pokrájený pórek. Do cibule přidáme na kostičky pokrájená prsíčka, osolíme, opepříme a přidáme špetku papriky a necháme dusit ve vlastní šťávě. Pokud je potřeba, podlijeme trochou vody. Když je maso měkké, přidáme na kolečka pokrájenou klobásu, chvilku prohřejeme, přidáme kapary a zalijeme šlehačkou. Necháme chvilku povařit.
2
Pokud budeme prsíčka připravovat jako minutku, necháme cibuli a pórek o trochu déle restovat na oleji. Postup dále stejný. Příloha: bramboráčky, hranolky nebo opečené brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí prsíčka podle Míry s neobvyklou přílohou

Kuřecí prsíčka podle Míry s…

Kuřecí prsíčka plněná kuřecími játry

Kuřecí prsíčka plněná kuřecími játry

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vávrová | 16. 1. 2013 14:07

    Nevěřila jsem, že to je tak hrozné a fakt že je :-$ . Suzic měla štěstí, že neměla pórek, kapari a klobásu, pak měla určitě jídlo vynikající a k nezaplacení.

  • pipča
    pipča | 11. 1. 2013 09:06

    množství jsem upravila na polovic a ještě že tak :-( , to není jídlo pro nás a podle názvu musel být hospodký snad na mol

  • Suzic | 22. 10. 2011 22:19

    Vynikající. Sic jsem si musela díky nedostatku surovin a bezradnosti s rozmrzlými krůtími prsy a vyhládlými chlapy recept pozměnit. Chyběl mi pórek, kapari i klobásy. ;-) A jako přílohu tětoviny. Ale i tak byl výsledek k nezaplacení! Děkuji

  • Zuzka
    Zuzka | 18. 11. 2010 12:11

    Tak u tohoto receptu se naše rodina rozdělila na půl, někomu hrozně chutnalo, někdo nechal stát. Mně osobně tam vadila chuť kapar, přebíjela se s pikantní klobásou, prostě na mě moc chutí najednou. Ale příště dám žampiony a myslím, že to bude super. I tak díky za recept.

  • Kateřina Kuzníková | 22. 1. 2010 19:20

    Sice jsem to trošku upravila (neměla jsem doma kapary) a přidala jsem žampiony, ale byla to mňamka první třídy. Díky

  • jaja 13 | 8. 9. 2007 18:29

    Vynikající, dnes jsme měli k obědu. Jen jsem nedávala šlehačku, ale pouze smetanu na vaření. Jako přílohu jsme měli šťouchané brambory.

  • miloslava frankova | 3. 9. 2007 17:41

    recept je opravdu super chutná celé rodine,je vynikající i s testovinami.

  • N Jirka | 3. 2. 2007 21:08

    Bylo to vynikající.Příprava mně trvala neceou hodinku i s hranolkama. Kapary má zváštní příchuť.Doporučuji.

  • Ilona Klenerová | 17. 5. 2006 13:08

    Dělala jsem vše podle receptu a je to výborné.

  • Zuzana Bugárová | 27. 3. 2006 11:00

    Jana H. dakujem Vam velmi pekne, nakolko moj muz miluje kapari a ja nie, tak to rozdelim a je vybavene.Este raz dakujem

  • Jana H. | 26. 3. 2006 18:47

    Kapary mají svojí specofockou chuť, ale jde to udělat i bez nich.Hrášek má také úplně jinou chuť, ale kdo nemá rád kapary, tak je tam nedává. My je máme rádi, tak je přidávám dost často do směsí. Zuzko uvařte to bez nich a nebo udělejte nějakou jinou obměnu.Stejně to bude dobré. Zdraví Jana H.

  • Zuzana Bugárová | 26. 3. 2006 13:58

    je mozne kapari nahradit napriklad hraskom, alebo ich nedat vobec? dakujem

  • Jana H. | 5. 3. 2006 12:52

    Kapary jsou nerozvinutá poupata kaparovníku a používají se jako pochutina. Jsou to takové zelené , sterilované kuličky, různé velikosti .Mají soecifickou chuť. Nemusí všem chutnat. Já nerada olivy, ale kapary miluji. Neumím jejich chuť specifikovat.

  • Eva. | 4. 3. 2006 22:42

    Prosim vas co to jsou ty kapary? To jako feferonky nebo co?Diky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Uzeniny & mleté maso
Maso Drůbeží Uzeniny Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kapary Krůtí maso Paprika Paprikové klobásy Pepř mletý Pórek Šlehačka Slunečnicový olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Carpaccio z lososa

Carpaccio z lososa

Zapečený bulgur

Zapečený bulgur

Dýňové placičky

Dýňové placičky

Pařížské rohlíčky IV.

Pařížské rohlíčky IV.

Kuřecí maso na gril i do trouby

Kuřecí maso na gril i do trouby

Domácí lučina z mléka

Domácí lučina z mléka

Univerzální jednoduché těsto na ovocné knedlíky

Univerzální jednoduché těsto na…

Hrnková buchta s ovocem

Hrnková buchta s ovocem

Čokoládové sušenky

Čokoládové sušenky

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

51
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
44
Guláš s hráškem
Guláš s hráškem
38
Pepanovo sádlo se špekem a cibulkou
Pepanovo sádlo se špekem…
33
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
28
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Hvězda Ulice i Milionářů Petr Stach: Kvůli hejtrům zrušil sítě! Radši sbírá odpadky

Hvězda Ulice i Milionářů Petr Stach: Kvůli hejtrům zrušil sítě! Radši sbírá odpadky

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

Další doporučené recepty:

Krůtí pečeně
Krůtí pečeně
Krůtí prsa s karotkou a fazolkami
Krůtí prsa s karotkou a fazolkami
Krůtí prsa se sýrovou omáčkou a opečenou zeleninou
Krůtí prsa se sýrovou omáčkou a…
Krůtí prso jedna báseň
Krůtí prso jedna báseň
Krůtí ragú s brokolicí
Krůtí ragú s brokolicí
Krůtí ragú se šafránovými nudlemi
Krůtí ragú se šafránovými nudlemi
  • Recepty.cz
  • Krůtí prsíčka podle hospodskýho
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact