• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Napište svůj komentář k receptu

Krůtí prsíčka podle hospodskýho

autor: Jana Hamalova
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg krůtí maso prsa
    • 2
      ks paprikové klobásy nebo čabajky
    • 1
      sklenice kapary
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 5
      lžíce slunečnicový olej
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka paprika
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks pórek

Postup přípravy receptu

1
Na olej dáme zpěnit na kostička pokrájenou cibuli a pokrájený pórek. Do cibule přidáme na kostičky pokrájená prsíčka, osolíme, opepříme a přidáme špetku papriky a necháme dusit ve vlastní šťávě. Pokud je potřeba, podlijeme trochou vody. Když je maso měkké, přidáme na kolečka pokrájenou klobásu, chvilku prohřejeme, přidáme kapary a zalijeme šlehačkou. Necháme chvilku povařit.
2
Pokud budeme prsíčka připravovat jako minutku, necháme cibuli a pórek o trochu déle restovat na oleji. Postup dále stejný. Příloha: bramboráčky, hranolky nebo opečené brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí prsíčka podle Míry s neobvyklou přílohou

Kuřecí prsíčka podle Míry s…

Kuřecí prsíčka plněná kuřecími játry

Kuřecí prsíčka plněná kuřecími játry

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vávrová | 16. 1. 2013 14:07

    Nevěřila jsem, že to je tak hrozné a fakt že je :-$ . Suzic měla štěstí, že neměla pórek, kapari a klobásu, pak měla určitě jídlo vynikající a k nezaplacení.

  • pipča
    pipča | 11. 1. 2013 09:06

    množství jsem upravila na polovic a ještě že tak :-( , to není jídlo pro nás a podle názvu musel být hospodký snad na mol

  • Suzic | 22. 10. 2011 22:19

    Vynikající. Sic jsem si musela díky nedostatku surovin a bezradnosti s rozmrzlými krůtími prsy a vyhládlými chlapy recept pozměnit. Chyběl mi pórek, kapari i klobásy. ;-) A jako přílohu tětoviny. Ale i tak byl výsledek k nezaplacení! Děkuji

  • Zuzka
    Zuzka | 18. 11. 2010 12:11

    Tak u tohoto receptu se naše rodina rozdělila na půl, někomu hrozně chutnalo, někdo nechal stát. Mně osobně tam vadila chuť kapar, přebíjela se s pikantní klobásou, prostě na mě moc chutí najednou. Ale příště dám žampiony a myslím, že to bude super. I tak díky za recept.

  • Kateřina Kuzníková | 22. 1. 2010 19:20

    Sice jsem to trošku upravila (neměla jsem doma kapary) a přidala jsem žampiony, ale byla to mňamka první třídy. Díky

  • jaja 13 | 8. 9. 2007 18:29

    Vynikající, dnes jsme měli k obědu. Jen jsem nedávala šlehačku, ale pouze smetanu na vaření. Jako přílohu jsme měli šťouchané brambory.

  • miloslava frankova | 3. 9. 2007 17:41

    recept je opravdu super chutná celé rodine,je vynikající i s testovinami.

  • N Jirka | 3. 2. 2007 21:08

    Bylo to vynikající.Příprava mně trvala neceou hodinku i s hranolkama. Kapary má zváštní příchuť.Doporučuji.

  • Ilona Klenerová | 17. 5. 2006 13:08

    Dělala jsem vše podle receptu a je to výborné.

  • Zuzana Bugárová | 27. 3. 2006 11:00

    Jana H. dakujem Vam velmi pekne, nakolko moj muz miluje kapari a ja nie, tak to rozdelim a je vybavene.Este raz dakujem

  • Jana H. | 26. 3. 2006 18:47

    Kapary mají svojí specofockou chuť, ale jde to udělat i bez nich.Hrášek má také úplně jinou chuť, ale kdo nemá rád kapary, tak je tam nedává. My je máme rádi, tak je přidávám dost často do směsí. Zuzko uvařte to bez nich a nebo udělejte nějakou jinou obměnu.Stejně to bude dobré. Zdraví Jana H.

  • Zuzana Bugárová | 26. 3. 2006 13:58

    je mozne kapari nahradit napriklad hraskom, alebo ich nedat vobec? dakujem

  • Jana H. | 5. 3. 2006 12:52

    Kapary jsou nerozvinutá poupata kaparovníku a používají se jako pochutina. Jsou to takové zelené , sterilované kuličky, různé velikosti .Mají soecifickou chuť. Nemusí všem chutnat. Já nerada olivy, ale kapary miluji. Neumím jejich chuť specifikovat.

  • Eva. | 4. 3. 2006 22:42

    Prosim vas co to jsou ty kapary? To jako feferonky nebo co?Diky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Uzeniny & mleté maso
Maso Drůbeží Uzeniny Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kapary Krůtí maso Paprika Paprikové klobásy Pepř mletý Pórek Šlehačka Slunečnicový olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapr na černo

Kapr na černo

Poleva z "ledových kaštanů"

Poleva z "ledových kaštanů"

Bůčkové závitky se zelím

Bůčkové závitky se zelím

Americká pizza

Americká pizza

Nepečená vajíčka

Nepečená vajíčka

Tatarák z uzeného lososa

Tatarák z uzeného lososa

Dia jogurtové řezy s rebarborou

Dia jogurtové řezy s rebarborou

Kokosky ze Salka

Kokosky ze Salka

Máslové řízky - sváteční

Máslové řízky - sváteční

Doporučujeme

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

66
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
38
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
29
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
29
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
21
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5 receptů, na které je škoda zapomenout
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i…
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
AHA.cz Kostková, Eben i tanečníci v šoku: Smrt ve StarDance!

Kostková, Eben i tanečníci v šoku: Smrt ve StarDance!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Styl Aleny Schillerové: Jaké jsou její zeštíhlující i omlazující triky?

Styl Aleny Schillerové: Jaké jsou její zeštíhlující i omlazující triky?

Ženy.cz Jaké kabelky budou vládnout v sezóně podzim/zima 2025?

Jaké kabelky budou vládnout v sezóně podzim/zima 2025?

Blesk.cz Fanoušci muzikálů v slzách: Zemřela hvězda (†46) Fantoma Opery!

Fanoušci muzikálů v slzách: Zemřela hvězda (†46) Fantoma Opery!

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Výklad karet Lenormand na říjen: Kdo potká osudovou lásku a kdo zbohatne?

Výklad karet Lenormand na říjen: Kdo potká osudovou lásku a kdo zbohatne?

Další doporučené recepty:

Krůtí pečeně
Krůtí pečeně
Krůtí prsa s karotkou a fazolkami
Krůtí prsa s karotkou a fazolkami
Krůtí prsa se sýrovou omáčkou a opečenou zeleninou
Krůtí prsa se sýrovou omáčkou a…
Krůtí prso jedna báseň
Krůtí prso jedna báseň
Krůtí ragú s brokolicí
Krůtí ragú s brokolicí
Krůtí ragú se šafránovými nudlemi
Krůtí ragú se šafránovými nudlemi
  • Recepty.cz
  • Krůtí prsíčka podle hospodskýho
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact