• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Krůtí mňamka s nivou - rychlovka
Napište svůj komentář k receptu

Krůtí mňamka s nivou - rychlovka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krůtí mňamka s nivou - rychlovka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 700
      g krůtí prsa
    • 200
      g anglická slanina
    • žampiony Dle chuti
    • ananas
    • 300
      g sýr niva
    • šlehačka Milli
    • koření Na krůtu - Avokádo nebo Kotányi

Postup přípravy receptu

1
Společně s anglickou slaninou opěčeme na teflonové pánvi na nudličky nakrájená okořeněná prsíčka. Přidáme žampióny, ananas nakrájený na kousky a zalejeme šlehačkou. Krátce dusíme asi 5 minut a přisypeme na kousky rozdělenou nivu. Necháme přiklopené dusit, až se niva rozpustí. Dochutíme podle potřeby originál kořením na krůtu.
2
<BR>Ingrediencí můžete podle chuti i přidat! Jako přílohu doporučuji hranolky nebo americké brambory.
3
<BR><BR>II. varianta: prsa nakleme, okořeníme, poklademe plátky anglické, kolečkem ananasu, a kouskem nivy. Zatočíme do roládky, sepneme párátkem a položíme na lehce vymaštěný pekáč. Roládky zasypeme nakrájenými žampióny a zalejeme šlehačkou. Pečeme přiklopené asi 3/4 až 1 hodinu.
4
<BR>Oba recepty jsou výtečné, jen doba přípravy se liší.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mňam kuskus rychlovka

Mňam kuskus rychlovka

Buřtguláš rychlovka

Buřtguláš rychlovka

Ovocný táč (rychlovka)

Ovocný táč (rychlovka)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petra | 13. 6. 2014 09:03

    Nedávno jsem udělala variantu s roládkama a ta nám teda chutnala moc. Tak jsem včera zkusila variantu číslo jedna a ta byla oproti první zkušenosti dost hrozná :-$ . Je to divné, stejné potraviny a tak rozdílný konec. Takže tu první už nikdy v životě ;-) , lepší je ta z pekáče.

  • Monika | 22. 12. 2013 22:01

    Celkem to ušlo. Hranolky nemůžu nedoporučit, nehodí se k tomu, lepší by byla rýže.

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 19. 2. 2011 16:19

    Zkusila jsem obě varianty a obě jsou dobré, doporučuji.

  • Eva Pavlorková | 25. 10. 2008 13:18

    Opravdu moc dobré, jen bych jako přílohu doporučila spíš rýži. Hranolky doma nejíme, tak jsme zkoušeli normální vařené bambory a dost to kazí. :(

  • Marcela Kavalcová | 13. 11. 2007 09:06

    Skvělé skvělé skvělé. Víc není co dodat. Niva v omáčce vynikající. A že je to tučné? No a co? Ná to rozhodně nevadí.

  • Monika | 24. 8. 2007 11:54

    Udělala jsem variantu č.1 a moooooc dobré.Dávám za 1*

  • Tereza J. | 22. 8. 2007 16:24

    Tak nejedz, nejedz, nejedz, nejedz a nejedz :)))))

  • Anonym | 22. 8. 2007 16:10

    Tučné tučné tučné tučné tučné. A nivu do masa nebo do omáčky už nikdy nedám.

  • Helena Kučerová | 22. 8. 2007 10:50

    Ačkoliv jsem použila vepřovou kýtu nakrájenou na jemné nudličky, bylo to naprosto úžasné a rychlé. Škoda, že mohu dát jen jednu 1.

  • pavla | 17. 8. 2006 23:03

    Dělala jsem variantu II roládky a je to super. Zbylou nivu jsem nastrouhala a nakonec nechala rozpustit ve šťávě. Je to opravdu moc dobré.

  • Ivča | 12. 4. 2006 20:47

    no je to teda mňamka, dělala jsem variantu I- potřebovala jsem fofrovat,ale bašta, zbylo i na druhý den..

  • Jana Kostkanová | 29. 1. 2006 10:07

    Dnes to dělá manžel k obědu.Slavíme narozeniny.Už se na to moc těším!Vypadá to skvěle.

  • marcela dvořáková | 29. 8. 2005 11:33

    Připojuji se k pochvale, je to opravdu mňamka, u nás všichni i vylízali talíře.

  • Ivana Šimková | 25. 8. 2005 12:18

    Ahoj, ten recept je opravdu vynikající, opravdu jsme si pochutnali, doporučuji všem. Nemá to chybu.

  • Kasumi Shinzawai | 24. 8. 2005 00:38

    nebo taky stilton.. ten pouzivam ja v anglii.. je silnejsi nez niva, ale nivova omacka z nej vyjde :)

  • Martina Hühneová | 23. 8. 2005 09:53

    Milá Debro, niva je česká varianta sýra s modou plísní uvnitř - obdoba sýrů Gorgonzola nebo Roquefort.

  • Jana Han | 23. 8. 2005 09:52

    Niva je blue cheese. Muzete pouzit jakykoliv druh, ktery dostanete v supermarketu, podobna, jen jemnejsi chuti je gorgonzola.

  • debra | 23. 8. 2005 06:56

    da se niva nahradit necim jinym?nebo tu dobrou chut prave dodava ta niva?nevim,jak niva vypada-to je ten muj problem - neziji v Cechachdiky

  • Marcela Vrabcová | 17. 4. 2005 20:49

    Dělala jsem take variantu cislo jedna a moc jsme si pochutnali.

  • Martin | 17. 4. 2005 18:43

    Nemá to chybu,rychlé a výborné. Kombinace ananasu a nivy vytváří dokonalou harmonii chuti.Opravdu doporučuji.Vyzkoušel jsem tu rychlejší variantu s hranolkama .Na takovou dobrotu se nedá déle čekat ...Martin

  • Jana z VM | 30. 3. 2005 12:39

    Já jsem pro variantu č.II !! To bude určitě dobrota !

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ananas Anglická slanina Koření Krůtí prsa Šlehačka Sýr Niva Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krupičková polévka s vejcem

Krupičková polévka s vejcem

Kokosové řezy IV.

Kokosové řezy IV.

Čočková polévka se zeleninou

Čočková polévka se zeleninou

Bramborový knedlík s vejcem a slaninou

Bramborový knedlík s vejcem a slaninou

Pařížský dort Eli

Pařížský dort Eli

Krevety Pil Pil

Krevety Pil Pil

Čokoládový fondán - chocolate fondant

Čokoládový fondán - chocolate fondant

Kus Kus (Cous Cous)

Kus Kus (Cous Cous)

Zeleninové pohankové "rizoto"

Zeleninové pohankové "rizoto"

Doporučujeme

30 minut
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí

Krémová kuřecí polévka s kukuřicí

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

52
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
49
Pečený jehněčí hřebínek na pivu
Pečený jehněčí hřebínek…
44
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra
Dýňový koláč s krémem ze…
39
Vepřová paštika v krustě
Vepřová paštika v krustě
24
Salát z pečené červené řepy
Salát z pečené červené…

Zajímavé články

Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho…
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
Vymazlená míchaná vejce podle královny Alžběty II.: Nechávala si je vylepšit dvěma neobvyklými přísadami
Vymazlená míchaná vejce podle královny Alžběty II…
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů pro uspěchané matky
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů…
AHA.cz Bitva o kšeft s hity Zagorové: Divadlo Kalich muselo zakročit

Bitva o kšeft s hity Zagorové: Divadlo Kalich muselo zakročit

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Módní policie z premiéry filmu Milion: Ayverdi ukázala silikony, Stárková spodní prádlo. Kdo zazářil?

Módní policie z premiéry filmu Milion: Ayverdi ukázala silikony, Stárková spodní prádlo. Kdo zazářil?

Ženy.cz Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Blesk.cz Finálový večer StarDance: Co nemohli diváci vidět!  A slyšet…

Finálový večer StarDance: Co nemohli diváci vidět! A slyšet…

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Sexy pád do neznáma! Co v erotice čeká vaše znamení?

Nový díl Eroskopu: Sexy pád do neznáma! Co v erotice čeká vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Krůtí mňamka s nivou - rychlovka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact