• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Krupicová kaše z domácí pekárny
Napište svůj komentář k receptu

Krupicová kaše z domácí pekárny

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krupicová kaše z domácí pekárny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      l mléko
    • 50
      g dětská krupice
    • 20
      g cukr

Postup přípravy receptu

1
Vše dáme do pekárny. Formu přikryjeme alobalem, aby kaše nevytekla. Zapneme program MARMELÁDA. Po 30 minutách zkontrolujeme hustotu (měla by být hotová).
2
Pokud ne, necháme pracovat do zhoustnutí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krupicová kaše se sněhem

Krupicová kaše se sněhem

Zapečená krupicová kaše

Zapečená krupicová kaše

Smažená krupicová kaše po švýcarsku

Smažená krupicová kaše po švýcarsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • filip777 | 16. 12. 2012 15:28

    Normální krupička

  • no-niki | 8. 11. 2012 08:41

    Nevím, kde se stala chyba, ale mě se kaše v pekárně prostě neudělala. Po půl hodině vypadala stále stejně, takže jsem ji přelila do hrce a dodělala na sporáku :-( Můj program na marmeládu míchal cca 10 minut na začátku a pak se nádoba pouze nahřívala... Déle jak půl hodiny jsem nebyla ochotná na takové jídlo, jakým je krupicová kaše, čekat :-!

  • pecka55
    pecka55 | 3. 5. 2011 18:13

    Kaše je výborná ;-) , jen máme radši trochu řidší, tak příště uberu krupičku. <3 Pochutnali jsme si všichni...manžel, naše malá i já :-P Děkuji za inspiraci O:-)

  • venyss venyss | 4. 10. 2009 18:49

    Dnes jsem dělala klukům, musím moc pochválit za nápad. Z počátku jsem byla skeptická k tomu postupu,ale fakt jsem nadšená...žádné míchání, žádné připálené hrnce,jen bych dala více mléka,bylo to dost husté! 1.

  • Sylva P. | 20. 2. 2009 10:01

    Krupičnou kaši už jinak nedělám. Ale hlavně dětem tak nějak víc chutná.

  • Sylva P. | 21. 1. 2009 08:22

    Anonym napsal, že je nekonomické vařit kaši v pekárně. Ale mytí těch připálených hrnců při klasickém vaření mi připadá daleko neekonomičtější

  • René Vodičková | 22. 9. 2008 10:43

    Minulý týden jsem si koupila pekárnu Moulinex a o víkendu jsem ihned udělala kašičku. No super škoda, že takové věci nebyly když jsem měla malého kluka teď mu je 19 tak si ji děláme s manželem. Dávám 1

  • Marie Svobodová | 4. 2. 2008 16:14

    pro Renatu: mám Alasku 2600 dělala jsem marmeládu a mně naopak pekárna nemíchala prvních 5 min. jenom zahřívala a pak míchala až do konce, přeji hezký den Marie

  • Michal-st | 31. 1. 2008 19:17

    Teď jsem dodělal kaši a musím konstatovat, že je to opravdu SUPER nápad. Nikde žádné hroudy, cucky a připálené hrnce. Jen bych pro větší hustotu ubral mléko o 100ml.

  • Miriam | 29. 1. 2008 17:59

    Super kaše!!!!! Nemusím stát u sporáku a míchat :) :)Moc děkuji za recept.

  • Renata Zaj | 22. 1. 2008 19:23

    mám dotaz: jestli někdo máte pekárnu alasku a jestli vám na programu marmeláda míchá i po dobu vaření kaše. já ji tam dnes chtěla udělat a míchala jen 5 min. na začátku a pak už nic, tak jsem ji po 20minutách vyškrábla ode dna a rozkvedlala a dovařila v hrnci :-(

  • Jana Bromová | 12. 1. 2008 22:42

    zajímalo by mě jestli se dá v pekárně udělat i puding.Zkoušeli jste to?

  • Monika Schusterová | 7. 11. 2007 22:54

    Všem děkuji za pochvalu.Sůl nedávám.A moc mi tam nechybí.Ale myslím,že každá z nás kašičku dělá,či dělala,tak recept může udělat podle sebe,tak jak jsme zvyklí,s tím rozdílem,že jí udělá v pekárně a bez práce.Tohle je jen nápad,že i to jde.Takže můžete improvizovat.

  • fidorka | 7. 11. 2007 12:16

    Je to uplna bomba!!!! neuvěřitelne co ty naše pekarníčky dokažou..........!!!bez namahy a vše tip top............skvely napad děkuji..... :-))

  • Petra | 2. 11. 2007 17:44

    skvělý nápad...já tak dělám i rýžovou kaši ...

  • Mirka | 27. 10. 2007 10:06

    Super nápad! Kaše je výborná a bez práce. Dávám hned i kousek másla a v receptu chybí špetka soli. Emčo, míchat pár minut nestačí, všichni víme, že se má vařit nejméně 20 minut..

  • Monika Schusterova | 23. 9. 2007 21:03

    Díky za pochvalu.

  • Lada Kolínská | 23. 9. 2007 15:06

    Kaši v pekárně jsem vyzkoušela a je to super! Žádné míchání, připálení, hrudky... Myslím, že ani není třeba přikrývat formu alobalem, nevypadalo to, že by měla snahu vytékat. Díky za skvělý tip.

  • Monika Schusterova | 22. 9. 2007 18:15

    Záleží na sporáku.Můj sporák než se rozehřeje tak kaše v pekárně je hotová.A nemusím u ní stát a hlídat.A než si děti vykoupu mám kaši hotovou.A proč si to neulehčit když můžu.

  • Anonym | 22. 9. 2007 15:26

    Řekla bych,že také ekonomicky výhodnější.

  • Emča S. | 21. 9. 2007 22:03

    což o to,pekárnu vlastním,ale není poněkud jednodušší pár minut míchat kaši vařečkou v rendlíku?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Kaše krupicové Nejlepší dezerty
Moučníky Snídaně Dopolední svačina Svačina Večeře Pozdní večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Dětská krupice Mléko
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Višňový šlehačkový dort

Višňový šlehačkový dort

Nakládaný bůček

Nakládaný bůček

Nakládané sýry - směs

Nakládané sýry - směs

Sýrové koláčky z listového těsta

Sýrové koláčky z listového těsta

Květákovo-vločková polévka s vejcem

Květákovo-vločková polévka s vejcem

Špenátová polévka s krutony

Špenátová polévka s krutony

Šneci s anglickou slaninou a kořením

Šneci s anglickou slaninou a kořením

Cibulová sladkokyselá omáčka / zadělávaná cibule

Cibulová sladkokyselá omáčka /…

Rozmarýnový cheesecake

Rozmarýnový cheesecake

Doporučujeme

35 minut
Halušky s brynzou a slaninou

Halušky s brynzou a slaninou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

52
Domácí hranolky ala McDonald
Domácí hranolky ala…
26
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
18
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
14
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
13
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5 receptů, na které je škoda zapomenout
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i…
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
AHA.cz Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Ženy.cz Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Blesk.cz Matáskovi odhalují své rodinné tajemství: Tři bratři jako přes kopírák!

Matáskovi odhalují své rodinné tajemství: Tři bratři jako přes kopírák!

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

  • Recepty.cz
  • Krupicová kaše z domácí pekárny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact