• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Křupavý bůček
Napište svůj komentář k receptu

Křupavý bůček

autor: jariss
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Křupavý bůček
Křupavý bůček
Křupavý bůček
Křupavý bůček
Křupavý bůček
Křupavý bůček
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg vepřový bůček
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce med
    • 1
      lžíce hořčice kremžská
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 0,50
      lžička rozmarýn
    • 1
      lžička tabasco
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
První věc, kterou začneme je, že si připravíme marinádu. Ta vznikne smícháním všech druhů koření s olejem. Dále si vezmeme bůček a nakrájíme ho na asi 1 cm silné plátky. Maso vložíme do pevného sáčku, zalijeme marinádou a řádně zavážeme. Maso lehce promasírujeme. Marinujeme nejlépe do druhého dne. Pokud nemáme čas, stačí alespoň hodinku.
2
Následně můžeme maso grilovat na dřevěném uhlí, nebo řádně orestujeme na troše oleje na pánvičce do úplného změknutí. Nesmíme zapomenou maso řádně potírat zbylou marinádou.
3
Podáváme s chlebem, brambory, ale hlavně s dobře vychlazeným pivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jednoduchý křupavý bůček

Jednoduchý křupavý bůček

Křupavý bůček na hruškách a badyánu

Křupavý bůček na hruškách a badyánu

Křupavý jarní salát

Křupavý jarní salát

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana | 4. 9. 2014 23:35

    Vynikající. Neměla jsem tabasco, ale přidala jsem sušené kousky chilli od Vitany. Maso se rozpadá a marináda je super. Poprvé jsem pekla i s kostmi a kůží, ale určitě ne naposledy. K tomu kysané zelí s domácím uzeným špekem a cibulkou do zlatova, moje klasika. A hrníčkový knedlík v mikrovlnce, osvědčený a rychlý. Pivo samozřejmě nechybí. :-)

  • silvik T.
    silvik T. | 25. 11. 2012 15:19

    Vynikající.Dělala jsem bůček vcelku a pekla v troubě.Je to naprosto dokonalé.I manžel,který málokdy něco pochválí,řekl,že je to dobré. :)

  • silvik T.
    silvik T. | 25. 11. 2012 15:18

    Vynikající.Dělala jsem bůček vcelku a pekla v troubě.Je to naprosto dokonalé.I manžel,který málokdy něco pochválí,řekl,že je to dobré. :)

  • Witas | 31. 8. 2012 17:12

    Dnes jsem připravil marinádu, trošku jsem ochutnal a musím říci, že to má opravdu šmak a říz, můžu také doporučit :-)

  • LADISLAV BRYNDA | 2. 5. 2010 08:43

    NO PROSTĚ UŽASNÉ.PŘÍŠTI VÍKEND TO BUDU DĚLAT NA ZAHRADĚ.

  • Jana Remková | 9. 1. 2008 20:12

    Vynikajíííícíííí!! Tak tenhle bůček budu dělat často a už se těším,až si ho ugrilujeme na ohni.Maso je měkoučké,má velice příjemnou pikantní chuť.Vřele doporučuji milovníkům bůčků! Jana

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Hořčice kremžská Hořčice plnotučná Med Pepř mletý Rostlinný olej Rozmarýn Sojová omáčka Sůl Tabasco Vepřový bůček Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Řezy s jablky, ořechy a smetanou

Řezy s jablky, ořechy a smetanou

Zapékaná brokolice

Zapékaná brokolice

Vaječný koňak bez vajec od Lídy

Vaječný koňak bez vajec od Lídy

Ředkvičkový salát se šunkou

Ředkvičkový salát se šunkou

Kančí gulášek od Veru

Kančí gulášek od Veru

Celerová krémová polévka

Celerová krémová polévka

Těstoviny s rajčaty

Těstoviny s rajčaty

Špenátové placičky se sýrem

Špenátové placičky se sýrem

Tříbarevná buchta z remosky (prošívaná deka)

Tříbarevná buchta z remosky …

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

43
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
27
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
17
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
17
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
15
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Martina Preissová připustila: Plánovala nemocnému manželovi pohřeb

Martina Preissová připustila: Plánovala nemocnému manželovi pohřeb

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Křupavé válečky s vinnou klobásou
Křupavé válečky s vinnou klobásou
Křupaví netopýři
Křupaví netopýři
Křupaví ořechoví šnečci
Křupaví ořechoví šnečci
Křupavý bůček na hruškách a badyánu
Křupavý bůček na hruškách a badyánu
Křupavý chléb s ricottou a horkým ovocem
Křupavý chléb s ricottou a horkým ovocem
Křupavý chléb s tvarohem a kapustičkami
Křupavý chléb s tvarohem a kapustičkami
  • Recepty.cz
  • Křupavý bůček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact