• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Křupavá "anglická" slanina z mikrovlnky
Napište svůj komentář k receptu

Křupavá "anglická" slanina z mikrovlnky

autor: sopko
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: 5 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Křupavá "anglická" slanina z mikrovlnky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno

Nebyly přidány žádné ingredience.

Postup přípravy receptu

1
Uzený bůček nakrajíme na plátky cca 2 mm silné, "anglická" slanina se prodává už nakrájená. Na velký mělký talíř položíme 2 vrstvy papírových utěrek, na ně položíme plátky bůčku a navrch dáme jednu papírovou utěrku. Plátky se nesmí překrývat. Dáme do mikrovlnky, nastavíme maximální výkon a čas: 2 plátky cc 1 a půl minuty, každý další plátek cca 15-20 vteřin navíc.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Asijská křupavá kachní prsa s lívanci "Mandarin"

Asijská křupavá kachní prsa s lívanci…

Křupavá ryba s kedlubnou a petrželkovým pyré

Křupavá ryba s kedlubnou a…

Jednoduchá křupavá drobenka na sladké knedlíky, těstoviny, palačinky...

Jednoduchá křupavá drobenka na sladké…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Aja | 12. 10. 2014 10:34

    Výborný nápad! Doporučuju spíše pečící papír. Zrovna si na ni pochutnávám a z jedoduché přípravy jsem nadšená :-) :

  • Bukaj | 10. 6. 2013 16:24

    Za minutu třicet jsem udělal uhlí.

  • honzik | 4. 11. 2012 12:50

    me ty uterky zacali horet :-!

  • salám | 29. 10. 2012 20:12

    Musím potvrdit, opravdu skvělé, s papírem, posolit z obou stran a v mém případě teda 2 min. v minkrovlnce na plný výkon ;)

  • Klárka0302 | 18. 8. 2012 22:47

    Výborné, mohu jen doporučit.

  • Jana | 3. 10. 2011 19:19

    Muzu rict, ze jsem nadsena! Bez spineni panve a smazeni, hodne tuku jde pryc... vyborny! Opravdu je to jeden z nej napadu, co se pomeru jednoduchost-vysledek tyce, bych rekla. Doporucuji.

  • roman | 14. 10. 2010 10:12

    hm bylo to jen teple a cas jsem prodlouzil 2 krat.

  • Hana Janovská | 14. 11. 2009 17:17

    Právě jsem to zkusila - vydává to z mikrovlnky hrůzné zvuky, ale výsledek je perfektní. Slanina není tak šťavnatá jako z pánve, ale je vynikající.

  • Táňa K. | 25. 3. 2009 17:36

    Hmm, už ten název je lákavý. Miluju opékanou šťavnatou slaninu, která se v Anglii podává v rámci bohaté snídaně. Nikde jinde jsem zatím nejedla lepší. Určitě ji vyzkouším i v našich podmínkách podle tohoto Vašeho receptu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Večeře Pozdní večeře Rychlovka Spojené království Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu:
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou

Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou

Rumové kuličky II.

Rumové kuličky II.

Šunka v listovém těstě

Šunka v listovém těstě

Brambory zapečené se špenátem a sýrem

Brambory zapečené se špenátem a sýrem

Pizza z rohlíků

Pizza z rohlíků

Dančí kýta na pivu

Dančí kýta na pivu

Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem

Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem

Smetanové tvarůžky (syrečky)

Smetanové tvarůžky (syrečky)

Přírodní plátek s fazolkami

Přírodní plátek s fazolkami

Doporučujeme

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

23
Dvoubarevná čokoláda do formiček
Dvoubarevná čokoláda do…
19
Kuře tandoori
Kuře tandoori
19
Těstoviny (nejen) s kuřecím masem - zdravě a chutně
Těstoviny (nejen) s…
16
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
15
Erdäpfelkas
Erdäpfelkas

Zajímavé články

Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
AHA.cz Smutek v Ranní show: Mareš bez Hezuckého polykal slzy

Smutek v Ranní show: Mareš bez Hezuckého polykal slzy

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Ženy.cz Síla, která nepálí. Černý česnek jako tajný recept na harmonii těla i mysli

Síla, která nepálí. Černý česnek jako tajný recept na harmonii těla i mysli

Blesk.cz Miss Earth Natálie Puškinová prozradila v Blesku: Podvod s korunkou!

Miss Earth Natálie Puškinová prozradila v Blesku: Podvod s korunkou!

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

  • Recepty.cz
  • Křupavá "anglická" slanina z mikrovlnky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact