• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Křupané těstoviny
Napište svůj komentář k receptu

Křupané těstoviny

autor: naamah
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Křupané těstoviny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček těstoviny 500g
    • 2
      ks krůtí prsa
  • Marináda
    • 1
      kelímek bílý jogurt
    • 1
      špetka oregáno
    • 1
      špetka tymián
    • 2
      lžička hořčice
    • 1
      špetka chilli dle chuti
    • 2
      stroužek česnek rozdrcený
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 0,50
      lžíce olivový olej
  • Zelenina
    • 1
      ks paprika větší
    • 1
      plechovka žampiony mohou být i čerstvé
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      lžíce kukuřice
    • 1
      lžíce hrášek
    • 1
      ks pórek malý
  • Zálivka
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • 1
      ks vejce
    • 1
      špetka sůl
    • 150
      g tvrdý sýr 100-150
    • mandle plátky

Postup přípravy receptu

1
Suroviny na marinádu smícháme a uložíme do ní na kousky nakrájené maso, minimálně 2 hodiny předem. Zeleninu nakrájíme na menší kousky a zprudka orestujeme. Dáme do mísy. Maso pomalu opékáme na olivovém oleji, když je hotové, vylijeme vypečenou šťávu a zprudka opečeme, až vznikne hnědá kůrka. Přidáme k zelenině.
2
Těstoviny uvaříme dle návodu a též přidáme do mísy. Vše pořádně promícháme a dáme do máslem vymazané zapékací mísy. Zalijeme rozšlehanou smetanou a vejcem. Pomalu zapékáme, před dopečením posypeme směsí nastrouhaného sýra a mandlí. Necháme dopéct do růžova.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ovocné těstoviny s cottage - salát nebo hlavní chod

Ovocné těstoviny s cottage - salát…

Zapečené těstoviny s tuňákem II.

Zapečené těstoviny s tuňákem II.

Sýrovo-šunkové těstoviny

Sýrovo-šunkové těstoviny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jiřina Čiháková | 20. 3. 2006 07:56

    Ja davam dva mensi rizky...nejsem moc masozrout, ale pokud mate masicko rada muzete si ho dat vic, je to ciste na vasi chuti a hladu!!!Maso je na kosticky, je to tam napsane...:-)))))!Dobrou chut!!!!!!

  • luckymili | 18. 3. 2006 19:15

    Ráda bych vyzkoušela, ale prosím vás o jak velké řízky se jedná, není to málo na půl kg těstovin? a nechávají se v celku, nebo se pokrájí?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Pečení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Česnek Chilli Hořčice Hrášek Krůtí prsa Kukuřice Mandle Mrkev Olivový olej Oregáno Paprika Pepř mletý Pórek Sůl Těstoviny Tvrdý sýr Tymián Vejce Zakysaná smetana Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smaženice z hub

Smaženice z hub

Hlávkový salát s vejci II.

Hlávkový salát s vejci II.

Čebureky II.

Čebureky II.

Slané tyčinky se šunkou

Slané tyčinky se šunkou

Maso na gril nebo do trouby v barbecue omáčce

Maso na gril nebo do trouby v…

Telecí líčka na víně

Telecí líčka na víně

Bílý smetanovo-tvarohový dort

Bílý smetanovo-tvarohový dort

Vláčné mrkvové taštičky

Vláčné mrkvové taštičky

Babiččiny palačinky

Babiččiny palačinky

Doporučujeme

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

18
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
12
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
11
Barevná rýže I.
Barevná rýže I.
11
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Dokonale šťavnatá…
10
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka

Zajímavé články

Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře, které připravíte jen z pár surovin
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře,…
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými sladkými výtvory
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými…
AHA.cz Martin Stropnický odhalil novinku: Těší se na miminko

Martin Stropnický odhalil novinku: Těší se na miminko

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Nejkrásnější róby na Governor Awards: Které hvězdy ovládly červený koberec?

Nejkrásnější róby na Governor Awards: Které hvězdy ovládly červený koberec?

Ženy.cz Síla, která nepálí. Černý česnek jako tajný recept na harmonii těla i mysli

Síla, která nepálí. Černý česnek jako tajný recept na harmonii těla i mysli

Blesk.cz Nemocný Patrik Hezucký: Zprávy z lůžka! A dojemná slova manželky...

Nemocný Patrik Hezucký: Zprávy z lůžka! A dojemná slova manželky...

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy 4 podrazáci podle znamení zvěrokruhu: Štíři klidně zradí vlastní rodinu, Ryby na to jdou přes city

4 podrazáci podle znamení zvěrokruhu: Štíři klidně zradí vlastní rodinu, Ryby na to jdou přes city

  • Recepty.cz
  • Křupané těstoviny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact