• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Krkovička za 50 minut
Napište svůj komentář k receptu

Krkovička za 50 minut

autor: Eva F.
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 19
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krkovička za 50 minut
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      česnek
    • 1
      cibule
    • hořčice plnotučná
    • sůl
    • pepř mletý
    • slunečnicový olej
    • 6
      plátek vepřová krkovice bez kosti
    • 425
      ml nákládané žampiony
    • koření GRILL
    • solamyl (bramborový škrob)

Postup přípravy receptu

1
Plátky krkovičky osolíme, opepříme, potřeme jemně hořčicí. V pánvi rozehřejeme olej, na který klademe plátky krkovičky a zprudka opečeme. V hrnečku s vodou (asi 1 dcl) rozmícháme utřený česnek, kořenie Grill (1 lžička) a vlejeme na maso. Dusíme asi 20 minut. Potom přidáme nakrájenou cibuli a žampiony. Podle potřeby podlejeme vodou. Dusíme pod pokličkou ještě 30 minut. Nakonec zahustíme 2 lžičkami solamylu. Hned odstavíme.
2
Přílohy: rýže, brambory na jakýkoliv způsob, salát.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dušená mrkev s hráškem za 12 minut

Dušená mrkev s hráškem za 12 minut

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15 minut)

Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • citronka | 19. 6. 2016 12:02

    Takto se peče maso úplně normálně !! Myslela jsem tím tedy, že o žádnou vychytávku v žádném případě nejde !! :-(

  • Janaso | 18. 6. 2016 16:15

    Maso měkké, jídlo dobré, u nás úspěch. :-)

  • J. Nováková | 27. 6. 2015 09:17

    Vůbec mi nechutnalo.

  • Febe | 21. 6. 2015 20:31

    Manželovi velmi chutnalo. Použila jsem žampiony krájené zn. Gianna 184g (víc jsem neměla) i s nálevem a místo koření gril grilovací koření a vegetu pikant (Vitana) v poměru 1:1.

  • recepty73
    recepty73 | 17. 7. 2014 09:06

    ...určitě, bude to výborné ;-)

  • BindiDindi | 17. 7. 2014 07:54

    Myslíte, že se tam mohou dát místi žampionů sušené houby?

  • addieH | 4. 12. 2013 20:16

    Mnamka. Musela jsem to vařit 2 dny po sobě jak to chlapům chutnalo. :-)) :-D ;-)

  • Ivuška | 23. 7. 2011 12:48

    Moooooc dobré, děkuji za super tip. Moc nám chutnalo.

  • Petra K. | 13. 3. 2011 13:08

    Výborné, manželovi moc chutnalo. Recept je jednoduchý a opravdu je maso šťavnaté a měkké. Dávám za 1 s hvězdičkou!!!

  • Gabriela.La | 2. 11. 2010 09:05

    Vynikající recept, já s vařením teprve začínám a tak spíš experimentuji a hodně hledám recepty na tomto webu. Nejlepší jsou však komentáře s doplněním některých dalších ingrediencí - super!!!!!

  • Pája S | 8. 5. 2009 13:13

    Takto upravená krkovice je vynikající,přidala jsem ke konci ještě trochu hořčice a na talíř nakrájela na slaboučké plátky kousek kyselé okurky.Skvělé.

  • Kornelie Motlova | 7. 9. 2007 16:18

    dneska jsem krkovicku uvarila na obed jen jsem pridala trochu kari koreni a s dusenou rýží to bylo fakt moc dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takže za 1s hvězdičkou

  • Izabel .. | 20. 6. 2007 12:22

    čo tak pridať do omáčky na kocky nakrájane starilizované uhorky, a nechať ešte chvíľku prehriať. mňamka vynikajúca

  • Lidka Kábrtová | 6. 2. 2007 15:10

    Blaženo, to neřešte, tady jsou naopak některé recepty s více než 10 jedničkami, kde je třeba jen jediný komentář.

  • Blažena Halušková | 6. 2. 2007 14:02

    Že se ještě vracím ..... jediná já jsem hodnotila jedničkou? Není to na takový ohlas málo?

  • Blažena Halušková | 6. 2. 2007 14:01

    Rychlé, chutné, skvělé, za jedna!

  • Le&Lu | 5. 2. 2007 15:41

    Díky za recept, zkusili jsme ho a povedlo se to na výbornou! Fakt mňamka.

  • Saly Napapánek | 7. 10. 2006 13:15

    Vybral jsem si tento recept a když došlo na to že tam mám přidat GRIL koření, tak jsem zjistil že ho nemám! Tak jsem ho nahradil sladkou paprikou! A i když nevím jak to mělo ve skutečnosti chutnat, tak to vůbec nebylo k zahození:-) Skvěle jsme si pochutnali! Doporučuji se štochanými brambory,výtečná záležitost.

  • Marcela | 24. 4. 2006 15:12

    Recept je velmi chutny a v kombinacii s pecenymi zemiakmi sa nam zdal najlepsi. Len toho cesnaku by som dala tak 2 maximalne 3 struciky.

  • Kateřina Sychrová | 27. 2. 2006 10:04

    Musím potvrdit, opravdu moc dobré a jednoduché, velká pochvala!!!

  • Anonym | 21. 2. 2006 22:54

    Vynikající

  • pupen Hons | 21. 2. 2006 21:29

    Krkovička je vynikající!!!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hořčice plnotučná Koření Nákládané žampiony Pepř mletý Slunečnicový olej Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vepřová krkovice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čokoládová bábovka bez vajec

Čokoládová bábovka bez vajec

Indiánky

Indiánky

Kompotová buchta na plech

Kompotová buchta na plech

Perníková bábovka se švestkami - ,,Hujerka,,

Perníková bábovka se švestkami - ,…

Kořeněné škubánky-opečenky

Kořeněné škubánky-opečenky

Jogurtový koláč s tvarohem

Jogurtový koláč s tvarohem

Kuře (nejen) na zelí

Kuře (nejen) na zelí

Nádivkové muffiny

Nádivkové muffiny

Mletá směs s fazolemi

Mletá směs s fazolemi

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

50
Špekáčky na pivu
Špekáčky na pivu
43
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
38
Lečo s bulgurem a cizrnou
Lečo s bulgurem a cizrnou
20
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
17
Kaplická cmunda
Kaplická cmunda

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Mecenáš Motoristů, miliardář Chlad: Pustil se do herce Čermáka!

Mecenáš Motoristů, miliardář Chlad: Pustil se do herce Čermáka!

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

  • Recepty.cz
  • Krkovička za 50 minut
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact