Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohový koláč s ovocem III.
Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Ořechová bábovka - ideální na beránka
Bílá sýrovo-smetanová omáčka s houbami
Výborné špízy
Zeleninová česnečka s kroupami
Tvarohovo-třešňový dort (käsekuchen)
Cottage sardinky - pomazánka
Piškotová roláda s čerstvým ovocem
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky