Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněné papriky jinak
Coleslaw - podzimní vitamíny
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
Játrové knedlíčky od Bohdalky
Sýrová pomazánka Eli
Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve…
Adžika masovo-zeleninová směs
Bylinkový krůtí guláš se žampiony
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Bramborový koláč s rozmarýnem
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake