Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Klasická hovězí roláda
Zapečená vepřová panenka v listovém…
Hamburská vepřová kýta
Brambory s kysanou smetanou
Whiskey Sour - koktejl
Jarní polévka s krupicovými nočky
Bramborové knedlíky plněné cibulovo…
Cibulové vepřové - minutka
Dvoubarevný roládový dort se…
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek