Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Těstoviny s houbami
Těstovinový salát s avokádem
Hovězí pečeně na červeném vínu
Cikánská pečeně na víně s kořenovou…
Masové knedlíčky v rajské omáčce
Pečené sladké brambory s řepou
Jednoduché staročeské plátky se…
"Párkrole" - párkové kremrole
Pomazánka z červené řepy I.
Cuketové cannelloni s ricottou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát