Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapr po mlynářsku
Světová pomazánka na chlebíčky
Zapečené těstoviny se špenátem a tofu
Štrůdl se zelím a nivou
Fajnový mix na topinky a do salátů
Koláč s jablečným tvarohem
"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…
Pudinkové šátečky
Pařížské řezy ....Danča
Čočkový salát se sázeným vejcem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše