Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ledový salát s česnekovo-koprovou…
Čínská sladkokyselá omáčka
Pečený tuňák s chřestem a holandskou…
Vynikající kvasnicové knedlíčky do…
Jablečný povidlovník - mokrý koláč
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)
Ředkvičková pomazánka s tvarohem a…
Těstoviny (nejen) s krevetami a…
Pečené batáty se zelným salátem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky