• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Krémové těstoviny se šunkou a hráškem
Napište svůj komentář k receptu

Krémové těstoviny se šunkou a hráškem

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krémové těstoviny se šunkou a hráškem
Krémové těstoviny se šunkou a hráškem
Krémové těstoviny se šunkou a hráškem
Krémové těstoviny se šunkou a hráškem
Krémové těstoviny se šunkou a hráškem
Krémové těstoviny se šunkou a hráškem
Krémové těstoviny se šunkou a hráškem
5fotografií
Nahrát fotku
 

Pro milovníky krémových omáček a jednoduchých receptů je tento úplně ideální. Těstoviny se šunkou a sladkým hráškem jsou syté, lahodné a jejich příprava vám nezabere více než pár minut. Skvělá volba nejen pro děti!

Suroviny

4 porce
    • 400
      g těstoviny
    • 300
      g šunka (vcelku)
    • olej
    • 1
      l kuřecí vývar
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      stroužek česnek
    • 200
      ml smetana ke šlehání
    • 300
      g mražený hrášek
    • 100
      g parmezán

Postup přípravy receptu

1
V pánvi rozehřejte malé množství oleje a přidejte na kostičky nakrájenou šunku. Lehce opečte.
2
Poté do pánve přidejte suché těstoviny. Zalijte vývarem, osolte, přiveďte k varu, přiklopte pokličkou a vařte, dokud nejsou těstoviny měkké.

RADA: Jak na poctivý domácí vývar?

3
Když jsou těstoviny měkké a v pánvi zbyde trochu tekutiny, přidejte hrášek, smetanu a nastrouhaný sýr. Dochuťte solí, pepřem a utřeným česnekem.

RADA: Víte, jak oloupat česnek ve třech krocích?

4
Krátce prohřejte, aby hrášek povolil, rozpustil se sýr a vznikla krémová omáčka. Ihned podávejte.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hrášek s mátou

Hrášek s mátou

Špagety z pánve

Špagety z pánve

Letní těstoviny

Letní těstoviny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Kuřecí vývar Mražený hrášek Olej Parmezán Pepř mletý Smetana ke šlehání Sůl Šunka Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Drožďová pomazánka - úplně jinak

Drožďová pomazánka - úplně jinak

Pomazánka z cizrny

Pomazánka z cizrny

Mrkvová pomazánka II.

Mrkvová pomazánka II.

Mazanec II.

Mazanec II.

Celozrnný chléb s pšeničnou moukou

Celozrnný chléb s pšeničnou moukou

Zapečená ryba s přílohou

Zapečená ryba s přílohou

Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým zelím

Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým…

Spaghetti aglio olio e peperoncino

Spaghetti aglio olio e peperoncino

Pečená kambala s tymiánem

Pečená kambala s tymiánem

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

37
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
24
Česnekové kotlety na špeku
Česnekové kotlety na…
19
2 x Diviznový sirup + macerát (nejen) proti kašli
2 x Diviznový sirup +…
15
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
14
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Kuře ve smetanové omáčce…

Zajímavé články

Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
AHA.cz Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Z šílené přehlídky kostýmů na Miss Universe přecházel zrak: Srí Lanka přišla v konvici, Česko nasadilo parohy

Z šílené přehlídky kostýmů na Miss Universe přecházel zrak: Srí Lanka přišla v konvici, Česko nasadilo parohy

Ženy.cz Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Blesk.cz Dohra Naked Attraction s uragánem Janou: Plácání po zadku a libůstky šedesátníků

Dohra Naked Attraction s uragánem Janou: Plácání po zadku a libůstky šedesátníků

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Které znamení »to« potřebuje právě teď? A kdo je nejsmyslnější?

Nový díl Eroskopu: Které znamení »to« potřebuje právě teď? A kdo je nejsmyslnější?

Další doporučené recepty:

Krémové rizoto s lososem
Krémové rizoto s lososem
Krémové rizoto s pečeným kuřecím masem a žampióny
Krémové rizoto s pečeným kuřecím masem…
Krémové řezy s jablky
Krémové řezy s jablky
Krémové žampiony s těstovinami
Krémové žampiony s těstovinami
Krémový dušený špenát
Krémový dušený špenát
Krémový jahodový dort
Krémový jahodový dort
  • Recepty.cz
  • Krémové těstoviny se šunkou a hráškem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact