• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Krémové Raffaelo na plech trochu jinak
Napište svůj komentář k receptu

Krémové Raffaelo na plech trochu jinak

autor: haluška50
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krémové Raffaelo na plech trochu jinak
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 0,50
      hrnek cukr
    • 3
      ks vejce
    • 200
      g bílý jogurt
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • 200
      g kokos
  • Krém
    • 2
      kelímek tvaroh
    • 1
      kelímek smetana ke šlehání
    • 1
      balení vanilkový cukr
    • 1
      ks citron štáva i kůra z celého citronu
  • Na povrch
    • čokoládová poleva
    • kokos
    • mandle

Postup přípravy receptu

1
Cukr utřeme ze žloutky, přidáme olej, jogurt, prosátou mouku s kypřícím práškem. Poté lehce vmícháme kokos a našlehané bílky, dáme na plech a pečeme cca 30 minut.
2
Upečené necháme vychladnout a naneseme krém: vyšleháme šlehačku, přidáme tvaroh, cukr a kůru, šťávu z citronu. Polijeme polevou a posypeme kokosem a drcenými mandlemi.
3
Moučník je velmi vláčný a není přeslazený.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Raffaelo zase jinak

Raffaelo zase jinak

Párky v rohlíku trochu jinak

Párky v rohlíku trochu jinak

Bůček trochu jinak

Bůček trochu jinak

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana K. | 7. 6. 2006 15:23

    Také jsem mělo těsto moc tuhé na rozetření, musela jsem přidat jogurt. V pekáčku to zase bylo moc vysoké, tak jsem výslednou placku prokrojila tvaroh osladila a celé polila polevou, ale stejně to nějak nešlo na odbyt a to mám rodinu naučenou na málo sladké pečivo. Není někde chyba v receptu, vidím, že s kritikou nejsem sama.

  • Monika S. | 30. 5. 2006 08:13

    Na tento koláč som sa veľmi tešila a cez víkend som ho aj vyskúšala. Musím však povedať, že to bolo jedno veľké sklamanie. Cesto bolo dosť husté, ťažko sa rozotieralo na plech a aj po upečení bolo hutné. A tá tvarohová plnka s citrónom to tiež nebolo nič moc a k Raffaelu sa vlastne ani nehodí. Jednoducho nám tento múčnik nechutil.

  • Soňa N | 29. 5. 2006 10:36

    Také jsem o víkendu upekla tyto řezy.Při přípravě těsta jsem myslela ze ho nerozmíchám bylo strašně tuhé,ještě jsem přidala víc jogurtu pak to šlo.Myslím že jsem asi použila velké hrnky příště dám míň mouky a taky na velikosti vajíček záleží.Jinak ale po upečení to šlo.Celkově nám řezy chutnali ta náplň je moc dobrá,suchá určitě není a citron tomu dodá chuť.Polila jsem čokoládou a posypala mandlovými lupínky a celkovou chuť bych zhodnotila jako velmi dobrou.Určitě ještě zkusím.

  • Alena Tarabová | 29. 5. 2006 10:25

    Musím ubrat na prvním ohodnocení ne proto, že to někomu nechutnalo, čerstvá byla výborná, později však těsto ztuhlo, citron se v tvarohu rozležel a bylo to pak moc kyselé. Nedovedu si představit, kdybych tam toho kokosu dala skutečně těch 200g. Pojem Rafaelo mám spojený se sladkým a ne kyselým. Ale nic si z toho nedělejte, není moučník ten, aby chutnal strávníkům všem. Sama hodně peču a někdy co chutná mě nechutná druhým. Nedejte se odradit.

  • Zuzana Wiesnerová | 29. 5. 2006 09:49

    Buchtu jsem dělala v pátek a vůbec nám nechutnala. Těsto je suché a ta tvarohová hmota je také velice suchá. Nešlo to vůbec polykat. Jediná možnost, která mě napadla je, že neušlehaná šlehačka se do tvarohu jenom zamíchá. Pak by se snad trochu vsákla do buchty a šlo by to jíst. No nevím, znovu ji zkoušet nebudu. Zuzana

  • Alena Tarabová | 26. 5. 2006 10:30

    Jak jsem řekla-tak udělala. Kokosu jsem měla sice jenom 100 g, ale myslím, že i tak je to dobré. polevu jsem použila bílou, zkrátka "Bílá buchta jednička". Moc dobré, nepřeslazené. Díky za recept.

  • NMarta | 24. 5. 2006 12:24

    Pokud máte rádi kokosové sladkosti, vyzkoušejte kokosovo-punčové řezy. Jenom pak jsme někde v jiném receptu "opsala" vychytávku do kokosového krému. Místo 250g másla dávám zakysanou smetanu a osladím dle chuti.Říkám si, že je to dietnější a chutná nám to víc.

  • Pavlína Svitáková | 24. 5. 2006 11:05

    p.Airan,dávám někdy i do tvarohových buchet(koláčů)- do tvarohové náplně taky kokos.Je to fajn.

  • Airan | 24. 5. 2006 10:28

    Pani Marketo, musim vas moucnik hodne pochvalit. Kdo ma rad kokos si na to velmi pochutna:-) Rano jsme si dali po kousek a kazdy chtel zabalit do prace:-)) Byla jsem hlavne zvedava na kombinace tvaroh-kokos, ale je to vyborne!

  • Airan | 23. 5. 2006 17:33

    Ela a Ivana, dekuji vam , uz jsem si myslela, ze jsem nejaky dobry recept propasla:-))Kolac pani Englicke uz jsem upekla, ted se chladi:-)Akorat nemam drcene mandle, tak dam vlasaky, urcite tim to nepokazim. A tvaroh trochu osladim:-)

  • Marsí | 23. 5. 2006 14:28

    Láká mně všechno co je na hrnky, protože kdyby jste viděly moji "pidiváhu" tak se umlátíte smíchy...:o))Takže to nechávám taky na víkend, ukládám a vyzkouším.

  • Ivana | 23. 5. 2006 13:49

    Pro Airan: už mě ty detaily nějak míjejí...Jedná se o Lahodné třené řezy s jablky a tvarohem. Omlouvám se za dezinformaci, nicméně rozhodně je vyzkoušejte.

  • ELA | 23. 5. 2006 13:37

    mohu vypomoci? myslím, že to jsou (výborné!!) Lahodné třené řezy s jablky a tvarohem. krásný den vám všem

  • Airan | 23. 5. 2006 13:27

    Pani Ivano, hledala jsem ten "lahodny kolac" pani Jani, ale vyhledavac mi nic takove nenasel. Muzete mi rict o ktery kolac se jedna?

  • Airan | 23. 5. 2006 13:08

    Recept vypada velice slibne, vyzkousim co nejdrive:-)) Dekuji.

  • Alena Tarabová | 23. 5. 2006 12:34

    Kde je tvaroh a pudink tak to musí být jedině dobré. Už se teším na víkend a hned vyzkouším.

  • Jaroslava Oumarová | 23. 5. 2006 11:49

    Taky mne to moc láká, hlavně málo toho cukru se mi líbí:-) Dík za recept.

  • Ivana | 23. 5. 2006 11:19

    Hnedle jak dorazíme Lahodný koláč od Jany v VM, tak jdu na Vaše Krémové Rafaelo. Viděla bych to jako PECKU!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Svačina Pečení Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Citron Čokoládová poleva Cukr Kokos Mandle Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Smetana ke šlehání Tvaroh Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybízový žmolenkový koláč

Rybízový žmolenkový koláč

Brambory zapečené se špenátem a sýrem

Brambory zapečené se špenátem a sýrem

Gnocchi se sýrovou omáčkou

Gnocchi se sýrovou omáčkou

Slané vínové cukroví

Slané vínové cukroví

Palačinkový koláč s jablky a pudinkem

Palačinkový koláč s jablky a pudinkem

Bramborovo-mrkvová kaše

Bramborovo-mrkvová kaše

Zapečené brambory s brokolicí, uzeninou a nivou

Zapečené brambory s brokolicí,…

Domácí vepřovka po česku ala "Rillettes" (rijet)

Domácí vepřovka po česku ala …

Houbové roštěnky

Houbové roštěnky

Doporučujeme

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

53
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše
Husí stehna, červené…
41
Zelňáky z kysaného zelí se sýrem
Zelňáky z kysaného zelí…
40
Játrové špízy (kořeněná játra) - smažená nebo na gril
Játrové špízy (kořeněná…
32
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
26
Domácí jitrnice
Domácí jitrnice

Zajímavé články

Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na teplou vodní lázeň nebo páru v troubě
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na…
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete nahradit knedlíky!
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete…
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
AHA.cz Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Mimibazar Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Ženy.cz Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Blesk.cz Zamilovaná Bára Poláková: Poprvé se svým mladším přítelem! Mohl by být Liškův syn

Zamilovaná Bára Poláková: Poprvé se svým mladším přítelem! Mohl by být Liškův syn

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

  • Recepty.cz
  • Krémové Raffaelo na plech trochu jinak
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact