• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kremeše s pudinkovým krémem
Napište svůj komentář k receptu

Kremeše s pudinkovým krémem

autor: Bin Ládin
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 114
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kremeše s pudinkovým krémem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 10
      plátek listové těsto (např. ve 400 g balení mraženého listového těsta Nowaco jsou 3 plátky)
    • 2
      dl mléko
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 2,50
      lžíce cukr krupice
    • 90
      g máslo
    • 2
      lžíce hnědý rum

Postup přípravy receptu

1
Každý plátek ne úplně rozmraženého těsta rozřízneme na 6 obdélníčků a upečeme na plechu v troubě.
2
Mezitím připravíme krém: z mléka, krupicového a vanilkového cukru a vanilkového pudinku uděláme hustší pudink, který necháme vychladnout. Ušleháme máslo a po částech ho vmícháme do vychladlého pudinku. Nakonec přidáme rum. Těsto po upečení rozřízneme na poloviny, na spodní díl nastříkáme cukrářským sáčkem krém, přiklopíme horním dílem a posypeme moučkovým cukrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Košíčky plněné pudinkovým krémem

Košíčky plněné pudinkovým krémem

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Jahodové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou

Jahodové řezy s pudinkovým krémem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 16. 2. 2012 18:44

    ...listové těsto - 10 plátek??? ... jinak výborné :-P

  • Eliška .K | 20. 3. 2011 18:41

    trochu jsem to popletla nevyzkoušela :-\

  • Eliška .K | 20. 3. 2011 18:40

    Ještě jsem to nevizkoušela ale,myslím že to je dobré <:-) :-) :-P :-\

  • Pája S | 4. 2. 2010 12:15

    Zkoušela jsem i naplnit oba pláty těsta krémem před upečením a taky skvělé i když ne tak nadýchané.Dala jsem méně másla do krému.Doporučuji zkusit citronový puding a nebo mandlový.:-)

  • Klára Keselyova | 9. 8. 2009 20:26

    Ja to robím tak, že upečiem oba pláty. Pečiem ich na krémešovom plechu, odkial ich ľahko zošupnem, alebo na hlbokom plechu, ale na obrátenej strane. Po upečení jeden plát naplním, druhý pokrájam a pekne rozložím na plnku a podľa kociek krájam na rezy. Nech sa vydarí. Klára

  • Pája S | 9. 8. 2009 17:57

    Evo,samozřejmě, že se rozkrojí jeden obdélníček až po upečení,ono by šlo dost těžko rozkrojit rozválené listové těsto před upečením.:-)Pečeme listové těsto na vysokou teplotu,tak správně listuje.Teplota 200-230°C dle trouby i víc.Hlídat a neotvírat troubu!!Ať se podaří.Jsou výborné.:-)Jde to udělat i tak ,že jeden plát těsta upečeme v celku(propíchat vidličkou) a druhý nařežeme na obdélníčky.Upečený plát po vychladnutí natřeme krémem a navrch naklademe obdélníčky.;-)

  • Eva K. | 9. 8. 2009 14:06

    Dobrý den, ráda bych tyto Kremeše udělala, jen se raději zeptám na kolik listové těsto pečete?? A obdelníčky se rozkrojí na horní a spodní díl až po dopečení?? Moc děkuji za odpověď ;)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty
Moučníky Dorty Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hnědý rum Listové těsto Máslo Mléko Vanilkový cukr Vanilkový pudink
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Lososová pomazánka

Lososová pomazánka

Španělské ptáčky trochu jinak

Španělské ptáčky trochu jinak

Nakládaný balkánský sýr III.

Nakládaný balkánský sýr III.

Pudinkové kostky s tvarohem - bez mouky!

Pudinkové kostky s tvarohem - bez…

Klasický houskový knedlík

Klasický houskový knedlík

Linecký koláč trochu jinak

Linecký koláč trochu jinak

Mangovo-banánové smoothie

Mangovo-banánové smoothie

Brambory zapečené (nejen) s mletým masem

Brambory zapečené (nejen) s mletým…

Ledový salát jako příloha

Ledový salát jako příloha

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

25
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
22
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka (kančí…
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
16
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Jedlé kaštany - pečené,…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Potřetí ženatý Noid: Veřejná omluva exmanželkám!

Potřetí ženatý Noid: Veřejná omluva exmanželkám!

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Krém, který se nikdy nesrazí
Krém, který se nikdy nesrazí
Kremeš
Kremeš
Krémeš od neterky
Krémeš od neterky
Krémová bramboračka
Krémová bramboračka
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Krémová brokolicová polévka s kokosovou smetanou
Krémová brokolicová polévka s kokosovou…
  • Recepty.cz
  • Kremeše s pudinkovým krémem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact