• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Krém pita z Croissantů
Napište svůj komentář k receptu

Krém pita z Croissantů

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krém pita z Croissantů
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      cukr krupice
    • 1
      l mléko
    • 8
      vejce
    • 2
      vanilkový cukr
    • šlehačka
    • 7
      ks croissant mini

Postup přípravy receptu

1
Z 1/2 hrnku cukru uděláme světlý karamel, přendáme do pekáčku nebo formu na biskupský chlebíček. Croissanty rozložíme na horkém karamelu a necháme ztuhnout. Zatím mírně rozšleháme vejce s mlékem, cukrem a vanilkovým cukrem. Nalijeme půlku směsi na croissanty, počkáme, až se trošku vsákne a dolijeme zbytek. Pečeme ve vodní lázni (formu se směsí dáme do většího pekáčku ponořené alespoň do poloviny ve vodě). Dáváme do předem vyhřáté trouby na 180 °C. Je hotové, až chytne navrch hnědou slupičku a na dotek je tuhé. Vyndáme z trouby a ponecháme ještě 15 minut ve vodě. Poté dáme vychladit a překlopíme.
2
Nakrájíme na kostky nebo plátky (dle použité formy) a podáváme s kopečkem šlehačky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Francouzský toast z croissantu

Francouzský toast z croissantu

Pita chléb

Pita chléb

Pljeskavica s ajvarem v pita chlebu

Pljeskavica s ajvarem v pita chlebu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Airan Novakova | 26. 1. 2006 11:23

    Masa, nemusi se vymazavat, ve vodni lazni se karamel rozpusti. je z neho neco jako stava:-))

  • Maša | 26. 1. 2006 11:10

    A prosím, vymaže sa forma na biskupský chlebíček?

  • Airan Novakova | 25. 1. 2006 16:00

    Masa, ja to dala do formy na biskupsky chlebicek, ne do srnciho hrbetu:-)) Croisanty jsem davala vedle sebe.

  • Maša | 25. 1. 2006 15:24

    Prosím, srnčí chrbet sa vymaže? Ide to vyklopiť?A tie mini Croissanty sa dávajú i na seba, pýtamsa preto, lebo 7 ks do srnčieho chrbátu sa asinezmestí. Prosím, vysvetliš to Airan?Ďakujem

  • Markéta Borkovcová | 25. 1. 2006 11:43

    To vypadá zajímavě. Ráda experimentuju, jdu do toho.....:-))

  • Pavlína Svitáková | 25. 1. 2006 10:34

    No toto?Kašlu na diety!

  • Jaroslava Oumarová | 25. 1. 2006 10:26

    Tedy...co ti lidé všechno nevymyslí! A to jsem se naivně domnívala, že mě z oblasti vaření už máloco překvapí. Jenže to jsem neznala tento web:-)). Tuhle dobrůtku od pohledu musím zkusit. Jako ostatně spustu receptů paní Airan:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Svačina Oslava Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Croissant Cukr krupice Mléko Šlehačka Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Meruňkové řezy s kokosovou peřinou

Meruňkové řezy s kokosovou peřinou

Okurková omáčka z hovězího masa

Okurková omáčka z hovězího masa

Svařák

Svařák

Palačinkový Dort s ovocem

Palačinkový Dort s ovocem

Bramborový koláč s tuňákem

Bramborový koláč s tuňákem

Plněné vepřové plátky

Plněné vepřové plátky

Pudinkové šneky Ládi Hrušky

Pudinkové šneky Ládi Hrušky

Borůvkový koláč - jednoduchý a výborný

Borůvkový koláč - jednoduchý a výborný

Karbanátky nebo sekaná s patizonem

Karbanátky nebo sekaná s patizonem

Doporučujeme

35 minut
Halušky s brynzou a slaninou

Halušky s brynzou a slaninou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

59
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
24
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
16
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5 receptů, na které je škoda zapomenout
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i…
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
AHA.cz Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Ženy.cz Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Blesk.cz Eva Decastelo (47) v celé kráse: Nahá a odvážná!

Eva Decastelo (47) v celé kráse: Nahá a odvážná!

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

  • Recepty.cz
  • Krém pita z Croissantů
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact