• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Krém, který se nikdy nesrazí
Napište svůj komentář k receptu

Krém, který se nikdy nesrazí

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.1
hodnotilo: 23
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krém, který se nikdy nesrazí
Krém, který se nikdy nesrazí
Krém, který se nikdy nesrazí
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • máslo 1,5 ks
    • mléko 1/4 l
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 150
      g cukr
  • Příchutě
    • hnědý rum
    • kakao
    • ořechy
    • tresť

Postup přípravy receptu

1
Pudink uvaříme v mléce obvyklým způsobem a do ještě teplého zašleháme oba cukry a šleháme až do zchladnutí. Poté postupně přidáváme máslo a šleháme do lehkého a hladkého krému. Můžeme přidat různou příchuť.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit domácí vanilkový extrakt

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bochánek, který se vždy povede

Bochánek, který se vždy povede

Výborný chléb, který se vždy povede

Výborný chléb, který se vždy povede

Italský rajčatový krém s vaječnými obláčky

Italský rajčatový krém s vaječnými…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Gábina H | 30. 10. 2007 09:35

    Já zakrývám horký pudink potravinovou folií a škraloup se taky neudělá.

  • Tereza J. | 29. 10. 2007 18:46

    Na pudingu sa neurobí škraloup, keď puding posypete cukrom.

  • Iva Štádlerová | 29. 10. 2007 10:50

    A ještě jedno zjednodušení - cukr dám rovnou do pudinku,když ho vařím.Pak nemusím mít starosti,jestli se cukr rozšlehá tak,aby nekřupal mezi zuby.Takhle je to rychlejší,jednodušší a máslo se nemusí zašlehávat dlouho

  • Jitka B. | 29. 10. 2007 10:49

    Mám s chutí krémů stejné přesně stejné zkušenosti jako Barča. Když do našlehaného másla s cukrem zašleháváte pudink ne studený, ale ještě vlažný, nesrazí se. Taky to chce přidávat pudink po malých částech, ne velké kusy.

  • Iva Štádlerová | 29. 10. 2007 10:48

    Krém se mi nesrazí, když zašlehávám obráceně - do vychladlého pudinku zašlehávám postupně máslo,které by mělo mít pokojovou teplotu.Pudink nechám vychladit a aby se neudělal škraloup,chladím ve vyšší užší nádobě a nahoru dám hned na horký kousek másla.To se rozpustí a zabrání udělání škraloupu

  • barča | 27. 10. 2007 11:45

    Krém se dá dělat jak píše Tereza i Zita. Alepokaždé má jinou chuť. Když dáte máslo do horkého pudinku (nikdy se mi nesrazil), tak výsledek je výborný "pudink". Ale když do našlehaného másla s cukrem postupně zašleháváte studený pudink (občas se mi srazí), tak máte výborný "krém" .

  • SV | 27. 10. 2007 11:30

    Krém dělám jako Zita a ještě se nesrazil, vřele doporučuji.

  • Zita Matejkova | 27. 10. 2007 10:24

    Terezko dělám jako vy,ale taky obráceně do horkého pudinku nakrájím máslo a po částech zašlehávám ruční metlou,klidně i z lednice a ještě se mi nesrazil.Pudink vařím z necelého 1/2l mléka a přidávám 1 máslo,pak klidně itvaroh apod.

  • Anonym | 27. 10. 2007 08:38

    Evčo, krém se srazí jenom když není řádně vychladlý pudink. Pokud se Vám to stane , stačí trochu nahřát nad parou do vyšlehá se to.

  • Tereza J. | 27. 10. 2007 07:39

    Každý maslový krém nastavujem pudingom ( robili sme to už doma ). Ak si chcete urýchliť prácu, tak vyšľahajte najprv cukor s maslom a vychladnutý puding po troškách do masla zašľahajte.

  • Evča | 26. 10. 2007 22:40

    Krém s pudinkem se rád sráží,je zajímavé že by se zrovna tento nesrazil?Moc bych tomu nevěřila.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Dorty Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Vaření Šlehání Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hnědý rum Kakao Máslo Mléko Ořechy Tresť Vanilkový cukr Vanilkový pudink

Domácí vanilkový extrakt

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Opilé řezy

Opilé řezy

Jogurtový koláč II.

Jogurtový koláč II.

Smažené sýrové placičky

Smažené sýrové placičky

Broskvový koláč z listového těsta

Broskvový koláč z listového těsta

Pečený kapr

Pečený kapr

Kynutý závin

Kynutý závin

Beránek s kandovaným ovocem

Beránek s kandovaným ovocem

Svíčková na smetaně podle Richarda Nováka

Svíčková na smetaně podle Richarda…

Játrová směs se zeleninou

Játrová směs se zeleninou

Doporučujeme

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Domácí vanilkový extrakt

Poslední sledované recepty

43
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše
Husí stehna, červené…
37
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
34
Zelňáky z kysaného zelí se sýrem
Zelňáky z kysaného zelí…
27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…

Zajímavé články

Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na teplou vodní lázeň nebo páru v troubě
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na…
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete nahradit knedlíky!
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete…
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
AHA.cz Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Mimibazar Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Dáma.cz Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Blesk pro ženy Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Ženy.cz Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Blesk.cz Rock’n’roll i na talíři, vo*e! Ozzák peče svatomartinskou husu a vydává kuchařku!

Rock’n’roll i na talíři, vo*e! Ozzák peče svatomartinskou husu a vydává kuchařku!

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Další doporučené recepty:

Krém z bílé ředkve na víně
Krém z bílé ředkve na víně
Krém z dýně hókaidó
Krém z dýně hókaidó
Krém z růžičkové kapusty
Krém z růžičkové kapusty
Kremeš
Kremeš
Krémeš od neterky
Krémeš od neterky
Kremeše s pudinkovým krémem
Kremeše s pudinkovým krémem
  • Recepty.cz
  • Krém, který se nikdy nesrazí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact