• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Králík na hořčici
Napište svůj komentář k receptu

Králík na hořčici

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Králík na hořčici
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks králík
    • 1
      ks cibule
    • 4
      česnek
    • 150
      g slanina
    • 3
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka paprika - sladká

Postup přípravy receptu

1
Králíka naporcujeme, našpikujeme slaninou. Utřeme česnek se solí a vzniklou pastu vetřeme do králíka. Posypeme sladkou paprikou a lehce bílým pepřem. Podlejeme a pečeme do měkka.
2
Podáváme s bramborem, ale je možno i jiné přílohy.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Králík s hořčicí a majoránkou

Králík s hořčicí a majoránkou

Králík v zelenině s hořčicí

Králík v zelenině s hořčicí

Králík na houbách a hořčici

Králík na houbách a hořčici

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Irena | 3. 9. 2016 19:28

    Tady si s tím ale nikdo hlavu neláme. Dřív se to hned admin snažil opravit, ale to byla evidentně jiná doba. Teď se asi zabývají jen tím, jestli jsou komentáře dostatečně pozitivní. O:-)

  • vlk | 7. 1. 2015 16:30

    A ani cibule =-O

  • Honza | 11. 10. 2013 09:19

    Máš pravdu. Kde je ta hořčice?

  • Barbara | 5. 10. 2013 08:55

    V postupu není ani zmínka o hořčici, a to se přitom recept jmenuje králík na hořčici...

  • sharda | 6. 3. 2012 11:11

    výborný,řadím mezi oblíbené :-P :-P

  • Ivana Samcová | 16. 5. 2009 15:06

    Králík je výborný, dneska jsem ho pekla k obědu. Jenže jsem si v rychlosti přečetla jen postup a to, že tam má být cibule, jsem zjistila až teď. Vůbec jsem ji nepostrádala nebo možná by to s ní bylo ještě lepší, ale i takhle to bylo moc dobré. Trošku jsem si to upravila, místo utřeného česneku - dala jsem celé 3 paličky, (nemá už takovou sílu a je už trochu sušší) jsem ho nadrobno pokrájela, pak smíchala se solí, hořčicí a paprikou a tímto jsem ho potřela. podlila vodou a vínem. Nakonec jsem posypala kostičkami anglické slaniny a upekla. Vůbec se chutě nepřebíjely, prostě mňamka.

  • venyss venyss | 29. 8. 2008 20:51

    Tak tenhle recept děláme už roky a je to nejlepší recept na králíka jakého jsem jedla. Králíka naporcuji,posolím,potřu hořčicí,pokapu olejem + kousky másla a přidám na kostičky nakrájenou slaninu.Podáváme se zelím a knedlíkem.Výborný!

  • Otakar Novák | 26. 8. 2008 17:44

    Potom že ženy mají fantazii.

  • Veronika Lindner | 26. 8. 2008 16:08

    Mam stejnou otazku jako pani Zdena:kam ta horcice prijde???

  • Miroslava Severová | 26. 8. 2008 07:42

    Králíky děláme často, buď bych volila česnek a nebo hořčici. Při obojím si myslím že jedna chuť bude přebíjet druhou.

  • ladislava staffenová | 25. 8. 2008 14:14

    Nerada bych se pletla - nejsem autorka receptu, ale asi bych tu hořčici přidala k tomu česneku a na zpěněné cibulu pekla králíka. (osobně bych veškeré koření - i pepř s paprikou smíchala s hořčicí a česnekem a tím králíka potřela - ale to je jen můj názor)

  • Zdena z JM | 25. 8. 2008 10:43

    A kam přijde hořčice a cibule?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Králičí
Maso Králičí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hořčice plnotučná Králík Paprika - sladká Pepř mletý Slanina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Muffiny

Muffiny

Špekové knedlíky pro silné muže

Špekové knedlíky pro silné muže

Bábovka s mákem z Vídeňské kavárny

Bábovka s mákem z Vídeňské kavárny

Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou

Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou

Jarní polévka s krupicovými nočky

Jarní polévka s krupicovými nočky

Jablečný závin s tvarohem z pomazánkového másla

Jablečný závin s tvarohem z…

Jablkový páj

Jablkový páj

Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč s drobenkou

Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč…

Mrkvový dort Pedro

Mrkvový dort Pedro

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

30
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
25
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
24
Houbový guláš
Houbový guláš
23
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
22
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů

Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Králík na hořčici
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact