• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kozí (beraní) rohy - sterilované
Napište svůj komentář k receptu

Kozí (beraní) rohy - sterilované

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 252
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kozí (beraní) rohy - sterilované
Kozí (beraní) rohy - sterilované
Kozí (beraní) rohy - sterilované
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Množství dle chuti
    • kozí rohy nebo beraní
    • olej
  • Nálev
    • 1
      l ocet
    • 3,80
      l voda
    • 160
      g sůl
    • 300
      g cukr krupice
    • 2
      lžíce hořčičné semínko cca
    • 20
      ks pepř celý
    • 12
      ks nové koření
    • 4
      ks bobkový list

Postup přípravy receptu

1
Kozí rohy omyjeme, stopky neodkrajujeme, pouze zkrátíme. Rohy naskládáme do čistých sklenic, nejlépe širších, protože se do nich lépe zkroucené papričky skládají.
2
Rohy zalijeme nálevem svařeným z uvedených ingrediencí. Nálev povaříme cca 15 minut a zalévat jím můžeme ihned po uvaření i vychladlým. Pokud chceme mít rohy jemnější, dáme do každé sklenice dvě lžičky oleje. Nálev postačí na 8-10 klasických okurkových sklenic, záleží na tom, jak je naplníme. Cukr můžeme zkombinovat nebo nahradit sladidlem.
3
Sklenice pevně uzavřeme. Sterilujeme 10 minut při 90°C. Pokud zalijeme vroucím lákem a sklenice ihned uzavřeme a otočíme na 5 minut dnem vzhůru, sterilovat nemusíme a po 10-14 dnech můžeme ochutnávat. Sklenice neplníme až po okraj, ale asi tak dva a půl centimetru pod něj, ale nálev nalijeme až k hrdlu, protože po zavaření ho papriky vstřebají.
4
Nálev můžeme použít i z Deka, Naka, Laka..., kde je návod uveden na obalu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nakládané papriky, kozí rohy, feferony - nejen na gril

Nakládané papriky, kozí rohy,…

Obalovaný kozí sýr

Obalovaný kozí sýr

Kozí brada - novoroční zelňačka

Kozí brada - novoroční zelňačka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Květa | 28. 8. 2016 13:31

    Také je dělám.Především pro manžela.Občas jsem mu je i koupila,ale ty prý nestojí za nic a už je nechce.Jsou prý měkké a nekřupou jako ty moje domácí,to potěší.

  • ZuzanaF
    ZuzanaF | 28. 8. 2016 08:08

    Dnes zkusím tento recept :-) tak pak dam vedet jak se osvedčili =-O :-)

  • Alena | 23. 8. 2015 18:26

    Pálej jako čert což není chyba receptu, ale rohů a manžel si nestěžuje, takže dobrý :-D

  • Věra | 9. 8. 2015 18:20

    Dělala jsem je už minulý rok a osvědčily se. Tento rok mám pro manžela zavařených už čtrnáct sklenic. Začal si je pěstovat sám a úrodu má moc pěknou.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zavařování & nakládání Zelenina
Pokrmy Ostatní Ze zeleniny Dietní Zavařování a nakládání Zavařování Dietní Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cukr krupice Hořčičné semínko Kozí rohy Nové koření Ocet Olej Pepř celý Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Coleslaw - podzimní vitamíny

Coleslaw - podzimní vitamíny

Nové brambory s česnekovým máslem a tvarohem

Nové brambory s česnekovým máslem a…

Bábovka s mandarinkami-velká

Bábovka s mandarinkami-velká

Buchty s kypřícím práškem

Buchty s kypřícím práškem

Švejkův salát domácí

Švejkův salát domácí

Taštička z listového těsta s pudinkem a jahodami

Taštička z listového těsta s pudinkem…

Masové koule na zelenině

Masové koule na zelenině

Mletá směs s fazolemi

Mletá směs s fazolemi

Burger s fat cat omáčkou

Burger s fat cat omáčkou

Doporučujeme

40 minut
Plněné batáty

Plněné batáty

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

25
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
24
Meruňkové knedlíky s marcipánem
Meruňkové knedlíky s…
24
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
22
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
17
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Švestkový koláč s…

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Manželka Kotka vyhrožuje rozvodem: TO SE NEDÁ VYDRŽET

Manželka Kotka vyhrožuje rozvodem: TO SE NEDÁ VYDRŽET

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Blesk.cz Dvorní dabérka Milena Steinmasslová o Dianě Keatonové (†79): Odešla s ní část mé paměti!

Dvorní dabérka Milena Steinmasslová o Dianě Keatonové (†79): Odešla s ní část mé paměti!

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Kámen podle zvěrokruhu: Býky ochrání smaragd, Pannám i Kozorohům pomůže safír

Kámen podle zvěrokruhu: Býky ochrání smaragd, Pannám i Kozorohům pomůže safír

Další doporučené recepty:

Kouzelný pomerančový / citronový koláč (dort)
Kouzelný pomerančový / citronový koláč …
Kouzelný vaječný koňak
Kouzelný vaječný koňak
Kovářské kotlety
Kovářské kotlety
Kozí brada - novoroční zelňačka
Kozí brada - novoroční zelňačka
Kozí sýr s medem a datlemi
Kozí sýr s medem a datlemi
Kozí sýr s pažitkou a pošírovaným vejcem
Kozí sýr s pažitkou a pošírovaným vejcem
  • Recepty.cz
  • Kozí (beraní) rohy - sterilované
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact