• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kovbojský guláš s irským pivem
Napište svůj komentář k receptu

Kovbojský guláš s irským pivem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kovbojský guláš s irským pivem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg hovězí maso
    • 3
      ks rajčata
    • 6
      lžíce rostlinný olej
    • 5
      stroužek česnek
    • majoránka
    • mletý kmín
    • sůl
    • pepř mletý
    • cibule
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • poblano chile
    • celozrnný chléb
    • guinness stout
    • kapie

Postup přípravy receptu

1
V hrnci rozpálíme olej a osmahneme cibuli a česnek. Přidáme maso a lehce opečeme ze všech stran. Přidáme majoránku, mletý kmín, mletou červenou papriku a mletou chile. Vše dobře promícháme, až je maso dobře obalené kořením. Přidáme pivo a přivedeme k varu. Zmírníme plamen, přikryjeme poklicí a zvolna vaříme 30 minut.
2
Po 15 minutách zkontrolujeme, aby se směs odspodu nepálila. Pokud bude nutné, přidáme více piva. Po 30 minutách přidáme rajčata a chléb, vaříme dalších 15 minut, nebo do té doby, než se rozpustí všechny kousky chleba.
3
Podle potřeby přidáme sůl a pepř. Servírujeme na širokém talíři s ozdobou z nakrájené opečené cibule a kapie. Podáváme s houskovým knedlíkem, spatzlemi, noky, bavorskými bramborovými knedlíky nebo s kukuřičným chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ostrá pomazánka s pivem

Ostrá pomazánka s pivem

Domácí chléb s pivem

Domácí chléb s pivem

Žloutková polévka s pivem

Žloutková polévka s pivem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Michaela Atherton | 28. 5. 2006 11:43

    Pane Radime, musim vam vazne recept pochvalit. Manzel si toto jidlo dobre zapamatoval, protoze uz poslednich par dni otravuje, at to udelam znova:o]

  • Michaela Atherton | 11. 4. 2006 18:19

    Tak jsem vyzkousela a musim pochvalit. Jednoduchy a vynikajici recept na gulasek, mnam mnam. Jen si priste musim dat pozor na chilli, trochu jsem to s nim prehnala a byl z toho moc citit. Nastesti si manzel libuje v palivych jidlech, tak mu to vubec nevadilo.

  • Michaela Atherton | 10. 4. 2006 17:43

    Zajimavy recept. Rozhodne vyzkousim!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celozrnný chléb Česnek Cibule Guinness Stout Hovězí maso Kapie Majoránka Mletý kmín Paprika - sladká Pepř mletý Poblano Chile Rajčata Rostlinný olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tatarský biftek z lososa

Tatarský biftek z lososa

Chlebové knedlíky

Chlebové knedlíky

Vepřové maso v alobalu

Vepřové maso v alobalu

Smetanovo-křenová nebo česneková pochoutka - pomazánka

Smetanovo-křenová nebo česneková…

Těstoviny se špenátem, brokolicí a šunkou

Těstoviny se špenátem, brokolicí a…

Barevné hrnkové knedlíky

Barevné hrnkové knedlíky

Játra rychle a chutně

Játra rychle a chutně

Kuřecí směs se zeleninou

Kuřecí směs se zeleninou

Brokolice / květák v sýrovém těstíčku

Brokolice / květák v sýrovém těstíčku

Doporučujeme

20 minut
Pórková polévka s fazolemi a toasty

Pórková polévka s fazolemi a toasty

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

27
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
22
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
18
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
18
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
16
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s…

Zajímavé články

Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře, které připravíte jen z pár surovin
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře,…
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými sladkými výtvory
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými…
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty, které jste určitě neznali
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty,…
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
AHA.cz S rakovinou bojující Něrgešová: První slova o tom, kolik jí zbývá času

S rakovinou bojující Něrgešová: První slova o tom, kolik jí zbývá času

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Blesk pro ženy 10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

Ženy.cz Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Blesk.cz Velká radost v rodině Ivana Hlase: Další miminko!

Velká radost v rodině Ivana Hlase: Další miminko!

SportRevue.cz FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

Maminka.cz Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

  • Recepty.cz
  • Kovbojský guláš s irským pivem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact