• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kotlíkový guláš
Napište svůj komentář k receptu

Kotlíkový guláš

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 129
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kotlíkový guláš
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g hovězí maso
    • 2
      lžíce sádlo
    • 40
      g slanina
    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • pepř mletý
    • 400
      g brambory
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      ks zelená paprika

Postup přípravy receptu

1
Hovězí maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Sádlo a nakrájenou slaninu rozškvaříme v kotlíku, přidáme očištěnou, nakrájenou cibuli a necháme ji zpěnit. Přidáme mletou papriku, maso, sůl, pepř a dusíme ve vlastní šťávě. Když šťáva vysmahne, podlijeme maso horkou vodou a pomalu dusíme.
2
Když je maso téměř měkké, přidáme očištěné a na kostky nakrájené brambory, očištěnou, nakrájenou papriku, rajčata a vše smícháme s masem. Podle potřeby ještě podlijeme vodou a uvaříme doměkka. Podáváme s chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kotlíkový guláš II.

Kotlíkový guláš II.

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Prezidentský guláš II.

Prezidentský guláš II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jozef | 6. 2. 2016 09:34

    Keby som na akcii uvaril Váš originálny guláš, tak ma na žiadnu akciu už nikto nikdy nepozve ;-)

  • Ansam | 16. 8. 2014 08:58

    "Maso jsem vypral" v pračke v ARIELu na 60°C a potom nakrájal na kocky. Guláš mal chuť po ARIELi. Asi som to mal vyprať v PERSILe.

  • nomali | 4. 10. 2013 12:06

    a maso dejte hned po cibuli, jinak ok

  • Dušan | 12. 6. 2012 02:59

    Do originál kotlíku z koření patří jen paprika. Žádný česnek, žádný kmín, žádná majoránka. Polévková lžíce sladké a lžička pálivé. Já ji nahrazuju sušenými feferony.. To ale jak kdo má rád ostré.

  • Dušan | 12. 6. 2012 02:47

    Kotlíkový guláš je vlastně polévka,.Na Slovensku v kolibách Ti ho přinesou v takovým malým kotlíku.

  • Anonym | 12. 11. 2007 08:13

    A kam?

  • Miroslav Horák | 10. 11. 2007 14:54

    Tak, jako uplný kuchařský amatér jsem se do toho pustil a výsledek byl fantastický. I když mi to moc guláš nepřipomínalo, chuť byla okouzlující. Totiž moc přesně nepoznám kdy je cibulka dostatečně zpěněná a štáva vysmahlá. Sladkou papriku jsem bohužel neměl, avšak našel papriku pikantní. Přijďte ochutnat ;-)

  • taky martin | 26. 11. 2006 09:49

    jo klidne tam dej olej.

  • Roman Kanclíř | 6. 9. 2006 10:33

    Trošku feferonečky k tomu!!!!!!mňam

  • Hanka | 20. 7. 2005 03:06

    vzykouseno nekolikrat, bez cesneku by to pro nas doma asi nebylo uplne ono a na konec jeste pridavam majoranku, mnamka!!

  • Anonym | 24. 1. 2005 18:05

    je tam i v kelimkach a jmenuje se lard

  • Martin Fousek | 9. 11. 2004 20:29

    Dobry den. Ja bych se chtel zeptat cim se da nadradit sadlo. Ja jsem ve statech a zatim jsem sadlo nevydel v zadnem obchode. Mam tam dat nejaky olej....?? Dekuji za Vasi odpoved.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Dušení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Hovězí maso Paprika - sladká Pepř mletý Rajčata Sádlo Slanina Sůl Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažené kuře

Smažené kuře

Bulharské řezy

Bulharské řezy

Ovocné knedlíky ze spařeného těsta

Ovocné knedlíky ze spařeného těsta

Okurková polévka

Okurková polévka

Králík v zelenině s hořčicí

Králík v zelenině s hořčicí

Rychlá uzeninová polévka s rýží

Rychlá uzeninová polévka s rýží

Slunečnicový chléb domácí

Slunečnicový chléb domácí

Dip z tvarohu a máty

Dip z tvarohu a máty

Tvarohové koblížky s jablky

Tvarohové koblížky s jablky

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

18
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
13
Sladkokyselý zelný salát s mrkví
Sladkokyselý zelný salát…
12
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
12
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
11
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Jedlé kaštany - pečené,…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Potřetí ženatý Noid: Veřejná omluva exmanželkám!

Potřetí ženatý Noid: Veřejná omluva exmanželkám!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Kotlety v omáčce s hlívou
Kotlety v omáčce s hlívou
Kotlety v ostré omáčce
Kotlety v ostré omáčce
Kotlíkova polévka z hlívy
Kotlíkova polévka z hlívy
Kotlíkový guláš II.
Kotlíkový guláš II.
Kotopoulo Tiganito Marinato
Kotopoulo Tiganito Marinato
Koule Raffaelo
Koule Raffaelo
  • Recepty.cz
  • Kotlíkový guláš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact