Pestrý zeleninový kotlík
Cuketový kotlík
Jižanský vínový kotlík
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ivo, příště se neboj podepsat! recept je dobrý, tak se neboj!
Recept zní velmi lákavě. Jen jsem se chtěla, prosím, zeptat, zda se maso přidává vcelku nebo nakrájené? Velmi děkuji
Vepřové plátky pana nadlesního
Bábovka s dvojitou porcí tvarohu
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
Šlehačkový koláč s jablky
Králičí stehna pečená velmi pomalu
Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou
Italské kari rizoto s králičím masem
Polévka z medvědího česneku
Nakládané papriky, kozí rohy,…
Pravý segedínský guláš
Jednoduchá brokolicová polévka
Hovězí sekaná Wellington
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Skořicové šneky
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem