Pestrý zeleninový kotlík
Cuketový kotlík
Jižanský vínový kotlík
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ivo, příště se neboj podepsat! recept je dobrý, tak se neboj!
Recept zní velmi lákavě. Jen jsem se chtěla, prosím, zeptat, zda se maso přidává vcelku nebo nakrájené? Velmi děkuji
Mleté maso s kapustou
Červená řepa se zelím
Chřestový krém - polévka
Měsíčky s citronovou polevou
Banánová espuma v čokoládové…
Farmářská vepřová krkovice s šalotkou…
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Smothie-Kiwi a banán
Kančí guláš s bramborami
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek