• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kotlety na tompě
Napište svůj komentář k receptu

Kotlety na tompě

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kotlety na tompě
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      ks kotlety (Lze použít i kuřecí maso nebo klálík)
    • 100
      g slanina
    • 1
      balení šlehačka
    • 1
      ks tompa (Můžeme použít i lečo)
    • 150
      g sýr
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Slaninu nakrájíme na slabé proužky a vyložíme jí pekáč. Vložíme maso a zalijeme šlehačkou a tompou. Když je maso měkké, posypeme pokrm sýrem a necháme ho rozpéct.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hořčičné kotlety na tompě

Hořčičné kotlety na tompě

Kotlety na pomerančích

Kotlety na pomerančích

Husarské kotlety

Husarské kotlety

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Bob z Brd | 11. 3. 2018 06:17

    Tompa - tomata (rajčata) papriky. Také rád používám. Dá se nahradit lečem.

  • babča | 23. 3. 2011 17:39

    hodnotím vysoko snahu o dobré domácí jídlo,škoda že tam mnoho tuků.vypustila bych v případě že dám slaninu smetanu nebo sýr i tak by to bylo dobré na té zelenině .jinak si myslím ,že to bodování kvalitu receptů nezlepší ale produkuje zbytečnou závist .přeji vám hodně zdavých receptů ,experimentujte dál !

  • recepty73
    recepty73 | 21. 10. 2010 16:53

    1*

  • Jean Deary | 31. 7. 2009 09:50

    Tompa je sterilovaná pikantní zelenina, vyrábí ji Hamé, stojí kolem dvaceti korun, a najdete jí v supermarketech běžně mezi sterilovanou zeleninou. Dávám jí jako základ pod mojí vymyšlenou omáčku, a je moc dobrá.

  • Gábina H | 13. 6. 2007 09:56

    Pavle, máte to vysvětleno v ingrediencích. Je to sterilovaná zeleninová směs podobná leču, ale pikantnější. Můžeme použít i sterilované lečo

  • Pavel Halaxa | 13. 6. 2007 05:46

    Zdravím nšechny.Nevím,co k tomu receptu říct.Je třeba ho zkusit.Ale mám strach s té slaniy.Aby se nespekla,když je tam ta šlehačka.Ať se to nepřipeče.A mám ještě jeden malinký problém.Co to je tompa?Není to nějaký krajový název?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kotlety Pepř mletý Slanina Šlehačka Sůl Sýr Tompa
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Medové perníčky III.

Medové perníčky III.

Malakov dort - starý recept po prababičce

Malakov dort - starý recept po…

Zelný salát s mrkví a paprikou

Zelný salát s mrkví a paprikou

Dukátové buchtičky "mňam"

Dukátové buchtičky "mňam"

Gnocchi s rajčatovo-smetanovou omáčkou a cuketou

Gnocchi s rajčatovo-smetanovou…

Pařížské rohlíčky IV.

Pařížské rohlíčky IV.

Kabirův pečený česnek Čeněk

Kabirův pečený česnek Čeněk

Rychlý salát s kozím sýrem

Rychlý salát s kozím sýrem

Salát (nejen) z černé čočky

Salát (nejen) z černé čočky

Doporučujeme

35 minut
Halušky s brynzou a slaninou

Halušky s brynzou a slaninou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

31
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
27
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…
26
Vepřové výpečky se zelím
Vepřové výpečky se zelím
22
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
14
Guláš s hráškem
Guláš s hráškem

Zajímavé články

Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5 receptů, na které je škoda zapomenout
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i…
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
AHA.cz Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Ženy.cz Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Blesk.cz Matáskovi odhalují své rodinné tajemství: Tři bratři jako přes kopírák!

Matáskovi odhalují své rodinné tajemství: Tři bratři jako přes kopírák!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

Další doporučené recepty:

Kotlety na smetaně II.
Kotlety na smetaně II.
Kotlety na smetaně zapečené s brambory
Kotlety na smetaně zapečené s brambory
Kotlety na šlehačce
Kotlety na šlehačce
Kotlety pečené na bramborách se zeleninou
Kotlety pečené na bramborách se…
Kotlety plněné bryndzou
Kotlety plněné bryndzou
Kotlety plněné kysaným zelím
Kotlety plněné kysaným zelím
  • Recepty.cz
  • Kotlety na tompě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact