• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kotlet s cibulovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Kotlet s cibulovou omáčkou

autor: theeye
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kotlet s cibulovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks vepřové kotlety
    • 2
      lžíce máslo
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • hladká mouka
    • sůl
    • 2
      ks cibule
    • 2
      lžička rajský protlak
    • 200
      g zakysaná smetana

Postup přípravy receptu

1
Kotlety omyjeme a mírně naklepeme. Osolíme a poprášíme hladkou moukou. V pánvi rozpustíme a zahřejeme máslo a olej. Maso opékáme dozlatova asi 5 minut z každé strany. Pak maso vyjmeme ze šťávy a odložíme stranou do tepla.
2
Na půlkolečka nakrájíme 2 cibule a osmahneme je. Téměř na závěr posypeme sladkou paprikou, přidáme 2 lžičky rajčatového protlaku a 200 g kysané smetany. Cibulovou omáčku krátce za stálého míchání povaříme.
3
Potom do ní vložíme kotlety a ještě je necháme prohřát. Pokrm bude skvěle chutnat jak s vařenými či s restovanými bramborami, tak i třeba s rýží.
4
<BR>Recept byl uveden v pořadu Pod pokličkou na ČT.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněné kedlubny s cibulovou omáčkou

Plněné kedlubny s cibulovou omáčkou

Závitky s cibulovou náplní

Závitky s cibulovou náplní

Husí prsa plněná fíky s bramborovo-cibulovou galetkou

Husí prsa plněná fíky s bramborovo…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana | 6. 8. 2006 12:27

    Recept jsem vyzkoušela, ale bohužel musím říct, že nám to moc nechutnalo. Sníst se to dalo, ale už to dělat nebudu.

  • Benki_ | 15. 1. 2006 12:14

    Vázne skvelý recept...doporucuji více cibule...vyraznejsi chut...a k ryzi je to jedna básen..

  • Johanka K | 15. 9. 2005 13:26

    ...tiež ho robievam, akurát s malou obmenou...kotlety posolím a nedávam múku, ale naklepem na strúhanke a pridám trochu viac cibule...postup je rovnaký...je to super receptík...J.

  • Airan Novakova | 14. 9. 2005 18:27

    Petre, co je na tom receptu spatneho???

  • K@jin | 14. 9. 2005 17:20

    Je to úžasný recept, dělal jsem ho už mockrát všem přátelům a osvědčil se ;o) Jen dávám mnohem více cibule ;o)))

  • Petr | 13. 6. 2005 05:09

    Tento recept je hodne spatny.

  • Monika | 26. 5. 2005 08:43

    Tyhlety kotletky taky vyzkoušejte, jsou skvělé.Omáčka je taková nasládlá, no prostě mňamka.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Máslo Rajský protlak Rostlinný olej Sůl Vepřové kotlety Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Perník z domácí pekárny II.

Perník z domácí pekárny II.

Bramborové noky s kuřetem a zelím

Bramborové noky s kuřetem a zelím

Lahodné tvarohovo-kávové řezy

Lahodné tvarohovo-kávové řezy

Bramboráčky se zelím a slaninou

Bramboráčky se zelím a slaninou

Bryndzová pomazánka II.

Bryndzová pomazánka II.

Pizza Quattro Formaggi

Pizza Quattro Formaggi

Medovníkové kuličky

Medovníkové kuličky

Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

Dukátové buchtičky z remosky s vanilkovým krémem

Dukátové buchtičky z remosky s…

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

56
Carpaccio z okurek
Carpaccio z okurek
24
Hrachové pulmentum naruby, základní recept
Hrachové pulmentum…
21
Ca Hoi Sot Ca Chua – Losos v rajčatové omáčce s koprem
Ca Hoi Sot Ca Chua –…
16
Zelný salát se zeleninou
Zelný salát se zeleninou
16
Pečené papriky se sýrem, rajčaty a pestem
Pečené papriky se sýrem,…

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Napínavý sedmý díl Zrádců: Drsná pohřební mise a konec dalšího zrádce!

Napínavý sedmý díl Zrádců: Drsná pohřební mise a konec dalšího zrádce!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

  • Recepty.cz
  • Kotlet s cibulovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact