• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Napište svůj komentář k receptu

Kořeněné vepřové řízky v alobalu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 28
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks vepřové maso
    • sůl
    • slunečnicový olej
    • máslo
    • 4
      ks rajčata malá
    • 100
      g žampiony
    • česnek
    • bazalka
    • 4
      ks alobal čtverce

Postup přípravy receptu

1
Vepřové řízky po obvodu několikrát nařízneme, naklepeme, osolíme a po obou stranách opečeme na másle a oleji. Rajčata nařízneme, ponoříme na chvíli do vařící vody, vyjmeme a oloupeme. Nakrájíme je na plátky a poklademe na opečené řízky. Žampiony podusíme na másle a také rozdělíme na řízky. Osolíme je, posypeme drobně nakrájeným česnekem a bazalkou. Položíme na čtverce alobalu vymaštěné olejem, pevně uzavřeme a pečeme v horké troubě, až se nafouknou. Nakonec alobal trochu pootevřeme a pečeme ještě asi 2 minuty otevřené.
2
Přílohu si zvolí každý sám, dobré jsou brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jogurtové kořeněné řízky z trouby

Jogurtové kořeněné řízky z trouby

Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku

Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku

Kotlety (řízky) v alobalu

Kotlety (řízky) v alobalu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • MartikK
    MartikK | 31. 3. 2011 20:42

    Moc dobré, maso bylo krásně měkké. Všichni jsme si moc pochutnali. Dávám za 1.

  • luvia
    luvia | 23. 3. 2011 12:24

    dneska jsem vyzkoušela a musím pochválit. Velmi dobré.

  • bohus | 10. 3. 2011 08:40

    nechapu jak muze nekdo mlatit prase kdyz je mrtve . v zivote jsem maso nenaklepaval . pouzivam dlan.palickou cele maso potrham a vsechna stava vytece

  • zuza | 2. 2. 2011 14:08

    Moc dobré, brambory nakrájené na měsíčky jsem přidala ke každé porci přímo do alobalu a bylo to výborné. Díky za inspiraci.

  • zuzkan | 30. 1. 2011 17:54

    Jídlo je lehké, dobré, u nás mělo úspěch.

  • Ivana | 22. 1. 2011 21:06

    Myslite, ze by to slo udelat v remosce se stejnym vysledkem?

  • Eva Kolčavová | 21. 2. 2010 18:16

    Dnes jsem dělala k obědu. Alobal není potřeba potírat olejem, maso pustí šťávu. Manžel si moc pochutna, opravdu vynikající. Doporučuji a dávám velkou 1

  • Anonym | 12. 11. 2007 16:48

    bez tuku není dobré jídlo dobré!Fajnšmekr

  • Hana Rožníčková | 16. 11. 2006 12:18

    Patriko, já teda nevím, ale mě se to zdá celkem dietní jídlo, kde vidíte příliš mnoho tuku???

  • Patrika | 16. 11. 2006 09:05

    Může to být dobré, ale příliš mnohu TUKU!!

  • Zuzana Bugárová | 26. 3. 2006 17:34

    Tak toto vyzera ako královsky pokrm, urcite vyskusam, dakujem

  • Marcela Vrabcová | 9. 9. 2005 13:18

    Klidne tam ty brambory pridejte. Zvlast male bramburky jsou pak primo lahudkove. Delame takovehle balicky i s kurecim stehnem a pak je na chate peceme v popelu. A to je pak opravdu posusnanicko.

  • marti | 9. 9. 2005 09:53

    To je dobrý nápad, příště to tak vyzkouším :-)

  • janato | 9. 9. 2005 09:38

    Ještě by bylo praktické a určitě i dobré, kdyby se i příloha(myslím brambory) dělala také v alobalu spolu s masem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Vaření Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Bazalka Česnek Máslo Rajčata Slunečnicový olej Sůl Vepřové maso Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nudle s cuketou a šunkou

Nudle s cuketou a šunkou

Kotlety na smetaně II.

Kotlety na smetaně II.

Kuřecí prsíčka na kari s česnekem

Kuřecí prsíčka na kari s česnekem

Bílý chléb dokonalý

Bílý chléb dokonalý

Bramborová polévka s houbami a uzeninou

Bramborová polévka s houbami a…

Jednoduché rajčatové těstoviny s tuňákem

Jednoduché rajčatové těstoviny s…

Nadýchané špenátové lívance

Nadýchané špenátové lívance

Třešňové lívanečky II.

Třešňové lívanečky II.

Máslo s medvědím česnekem

Máslo s medvědím česnekem

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

49
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
44
Klasické lečo
Klasické lečo
31
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
28
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
28
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
AHA.cz Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Ženy.cz Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Blesk.cz Zpěvačka Martina Pártlová (46): Svatba nebude a druhé dítě taky ne

Zpěvačka Martina Pártlová (46): Svatba nebude a druhé dítě taky ne

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Další doporučené recepty:

Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
Kořeněné škubánky-opečenky
Kořeněné škubánky-opečenky
Kořeněné špízy s pórkem
Kořeněné špízy s pórkem
Kořeněný čokoládový koktejl
Kořeněný čokoládový koktejl
Kořeněný hruškový kompot
Kořeněný hruškový kompot
Kořeněný paprikový bok
Kořeněný paprikový bok
  • Recepty.cz
  • Kořeněné vepřové řízky v alobalu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact