Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Neapolské nudle
Drobenkový tvarohový dort
Marmeláda z bezinek a jablek
Banánky I
Nutelové řezy s vůní skořice
Kuřecí kari s rýží
Lahodný salát s uzeným lososem
Tvarohovo-višňový závin
Bílková poleva na perníčky
Středomořská čočková polévka
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros
Zapečená plněná rajčata
Houbová omáčka s bramborovými buchtami