• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Koláče z kefíru
Napište svůj komentář k receptu

Koláče z kefíru

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Koláče z kefíru
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 350
      g hladká mouka
    • 1
      balení hera
    • 1
      ks žloutek
    • 1
      lžíce ocet
    • 1,50
      dl kefír

Postup přípravy receptu

1
Vypracuje se těsto, které se nechá do druhého dne odpočinout v lednici.
2
Koláče se plní např. mákem, tvarohem, povidly nebo dle chuti.
3
Hotové se pocukrují.
4
Tento recept mám od své babičky, ale bohužel nevim, kde ho získala ona. Jinak koláče jsou vynikající, každý kdo ochutnal, chtěl recept.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jednoduchý ovocný koláč z kefíru s drobenkou

Jednoduchý ovocný koláč z kefíru s…

Bábovka z kefíru hrníčková

Bábovka z kefíru hrníčková

Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)

Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • small.pilot | 16. 2. 2016 17:12

    Mohu místo kefíru použít acidofilní mléko? Koláčky mají marmeládu uvnitř nebo nahoře? díky :-)

  • radce | 3. 1. 2015 19:03

    Nějaká fotečka by nebyla ? Jinak recept vypadá zajímavě. Určitě vyzkouším,

  • jířa | 29. 5. 2007 00:03

    Zkoušela jsem půl dávky s rebarborou a půl s tvarohem. Výborné byly obě varianty, druhý den byly koláče ještě lepší. Dávám 1.

  • jana | 9. 5. 2007 12:24

    vyborne dnes jsem delala satecky se sv. povidly

  • Martina Slováková | 27. 4. 2007 09:05

    Já dělám šátečky, ale když uděláte jiné tvary nic tím určitě nezkazíte

  • Anonym | 26. 4. 2007 19:00

    Dotaz: těsto se balí a tím je ta náplň schovaná uvnitř, nebo se těsto sploští a výsledkem je kulatý koláč na kterém jde vidět náplň.

  • Jarka O. | 26. 4. 2007 17:47

    To jsou klasické kulaté koláče nebo spíš šátečky? Děkuji.

  • Martina Slováková | 26. 4. 2007 16:04

    Ne na koláče se drobenka nedává. Já peču asi při 180 stupních asi 15 minut.

  • Pavlínka | 25. 4. 2007 05:36

    Prosím,jak dlouho péci a na kolik stupnu.Děkuji.

  • lenča | 23. 4. 2007 20:08

    Źádná drobenka?

  • Martina Slováková | 23. 4. 2007 12:15

    Ano kefír nám nahrazuje droždí, takže těsto nekyne, jen se nachá odležet. A heru dáváme změklou, ne rozpuštěnou

  • Anonym | 23. 4. 2007 11:47

    Ta hera má být změklá nebo rozpuštěná,mám mnoho takových podobných receptů a někdy stačí jen změklé.Děkuji

  • barča | 23. 4. 2007 11:23

    Dotaz : předpokládám správně, že droždí zde zastoupí kefír ? Ten dokáže těsto nafouknout ? Dík za odpověď, jinak se mi recept líbí, nerada totiž " kynu"

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Pečení Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hera Hladká mouka Kefír Ocet Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Koprová omáčka

Koprová omáčka

Kuřecí kapsa

Kuřecí kapsa

Chlupaté knedlíky III.

Chlupaté knedlíky III.

Pečený losos

Pečený losos

Řecký salát a la ENKI

Řecký salát a la ENKI

Voňavé anglické kapsy

Voňavé anglické kapsy

Květákovo-vločková polévka s vejcem

Květákovo-vločková polévka s vejcem

Croissanty s čokoládou

Croissanty s čokoládou

Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené

Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

51
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
40
Adžika směs z mletého masa
Adžika směs z mletého…
29
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
26
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
AHA.cz Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Ženy.cz Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Blesk.cz Hvězda Ordinace Martin Stránský (55): Potřetí tátou! A zase má syna!

Hvězda Ordinace Martin Stránský (55): Potřetí tátou! A zase má syna!

SportRevue.cz VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

  • Recepty.cz
  • Koláče z kefíru
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact