• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Koláče z kefíru
Napište svůj komentář k receptu

Koláče z kefíru

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Koláče z kefíru
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 350
      g hladká mouka
    • 1
      balení hera
    • 1
      ks žloutek
    • 1
      lžíce ocet
    • 1,50
      dl kefír

Postup přípravy receptu

1
Vypracuje se těsto, které se nechá do druhého dne odpočinout v lednici.
2
Koláče se plní např. mákem, tvarohem, povidly nebo dle chuti.
3
Hotové se pocukrují.
4
Tento recept mám od své babičky, ale bohužel nevim, kde ho získala ona. Jinak koláče jsou vynikající, každý kdo ochutnal, chtěl recept.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jednoduchý ovocný koláč z kefíru s drobenkou

Jednoduchý ovocný koláč z kefíru s…

Bábovka z kefíru hrníčková

Bábovka z kefíru hrníčková

Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)

Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • small.pilot | 16. 2. 2016 17:12

    Mohu místo kefíru použít acidofilní mléko? Koláčky mají marmeládu uvnitř nebo nahoře? díky :-)

  • radce | 3. 1. 2015 19:03

    Nějaká fotečka by nebyla ? Jinak recept vypadá zajímavě. Určitě vyzkouším,

  • jířa | 29. 5. 2007 00:03

    Zkoušela jsem půl dávky s rebarborou a půl s tvarohem. Výborné byly obě varianty, druhý den byly koláče ještě lepší. Dávám 1.

  • jana | 9. 5. 2007 12:24

    vyborne dnes jsem delala satecky se sv. povidly

  • Martina Slováková | 27. 4. 2007 09:05

    Já dělám šátečky, ale když uděláte jiné tvary nic tím určitě nezkazíte

  • Anonym | 26. 4. 2007 19:00

    Dotaz: těsto se balí a tím je ta náplň schovaná uvnitř, nebo se těsto sploští a výsledkem je kulatý koláč na kterém jde vidět náplň.

  • Jarka O. | 26. 4. 2007 17:47

    To jsou klasické kulaté koláče nebo spíš šátečky? Děkuji.

  • Martina Slováková | 26. 4. 2007 16:04

    Ne na koláče se drobenka nedává. Já peču asi při 180 stupních asi 15 minut.

  • Pavlínka | 25. 4. 2007 05:36

    Prosím,jak dlouho péci a na kolik stupnu.Děkuji.

  • lenča | 23. 4. 2007 20:08

    Źádná drobenka?

  • Martina Slováková | 23. 4. 2007 12:15

    Ano kefír nám nahrazuje droždí, takže těsto nekyne, jen se nachá odležet. A heru dáváme změklou, ne rozpuštěnou

  • Anonym | 23. 4. 2007 11:47

    Ta hera má být změklá nebo rozpuštěná,mám mnoho takových podobných receptů a někdy stačí jen změklé.Děkuji

  • barča | 23. 4. 2007 11:23

    Dotaz : předpokládám správně, že droždí zde zastoupí kefír ? Ten dokáže těsto nafouknout ? Dík za odpověď, jinak se mi recept líbí, nerada totiž " kynu"

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Pečení Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hera Hladká mouka Kefír Ocet Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsíčka se zelím

Kuřecí prsíčka se zelím

Pomazánka z Nivy s ořechy

Pomazánka z Nivy s ořechy

Chlebové smaženky

Chlebové smaženky

Závin z listového těsta s červenou řepou

Závin z listového těsta s červenou…

Lotrinský koláč

Lotrinský koláč

Listové šátečky (nejen) s tuňákem

Listové šátečky (nejen) s tuňákem

Kaše z ovesných vloček s krupicí

Kaše z ovesných vloček s krupicí

Špenátové palačinky se špenátovou náplní

Špenátové palačinky se špenátovou…

Pečená kambala s tymiánem

Pečená kambala s tymiánem

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

33
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
25
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
21
Kaplická cmunda
Kaplická cmunda
15
Dýňový cheesecake s ricottou
Dýňový cheesecake s…
15
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Expert o nemocné Konvičkové: Zdravý člověk nevstřebá, čím zpěvačka prochází

Expert o nemocné Konvičkové: Zdravý člověk nevstřebá, čím zpěvačka prochází

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Zázrak pro vaši pleť: Co dokáže studená voda?

Zázrak pro vaši pleť: Co dokáže studená voda?

Ženy.cz Jaké kabelky budou vládnout v sezóně podzim/zima 2025?

Jaké kabelky budou vládnout v sezóně podzim/zima 2025?

Blesk.cz Miley Cyrusová slaví milník: Pět let střízlivosti!

Miley Cyrusová slaví milník: Pět let střízlivosti!

SportRevue.cz FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

  • Recepty.cz
  • Koláče z kefíru
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact