• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Koláč Fešák
Napište svůj komentář k receptu

Koláč Fešák

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 24
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Koláč Fešák
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      hrnek cukr
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      hrnek mléko
    • 2
      ks vejce
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 2
      lžíce kakao
  • Krém
    • 2
      ks měkký tvaroh
    • mléko
    • 2
      ks vejce
    • 2
      balení vanilkový pudink
    • 2
      vanilkový cukr
    • hnědý rum

Postup přípravy receptu

1
Všechny sypké suroviny smísíme, přidáme vejce, olej, mléko a promícháme. Rozetřeme na vyšší plech vyložený pečicím papírem.
2
Suroviny na krém utřeme dohladka (mléko přidáváme postupně a opatrně, aby krém nebyl moc řídký). Krém lžící nepravidelně navrstvíme na rozetřené těsto. Vložíme do středně vyhřáté trouby a pečeme cca 15-20 minut.Příprava koláče je velmi jednoduchá, nezabere moc času a výsledek je opravdu efektní.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Křehký koláč s kaštanovým pyré

Křehký koláč s kaštanovým pyré

Makový koláč se švestkami a mandlemi

Makový koláč se švestkami a mandlemi

Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"

Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zuzana Adámková | 16. 4. 2016 18:18

    Ještě jsem zapomněla napsat, že příště dám míň oleje. Pudink jsem vařila půl litru mléka a jeden pudink.

  • Zuzana Adámková | 16. 4. 2016 18:15

    Jedním slovem úžasný. Jestli tuhle buchtu někdo srovnával s dekou, tak ani náhodou. Je Fešák daleko lepší. Buchta je krásně vláčná. Není vůbec tuhá. Pudink jsem,ale uvařila zvlášť a zamíchala do tvarohu. :-P :-S

  • Zdenka Kocmichová | 19. 4. 2010 16:00

    Chutnalo nám. Jen recept jsem musela pozměnit - jako puding jsem uvařila hustý vanilkový (2 pudingy a 3/4 litru mléka, 1 skořicový cukr), vrch koláče jsem potřela po vychladnutí dvěma zakysanými smetanami a posypala skořicí a grankem. Moc velká mňamka!

  • Iveta Horváthová | 7. 2. 2010 17:05

    Doporučuji znám již dlouho,ale ztratila jsem recept.Tak děkuji že ho uvádíte!!!!!!!!!!!!!

  • Lucie Blechová | 17. 8. 2009 11:52

    Včera jsem pekla, naprosto LUXUSNÍ záležitost! Miluju tvaroh, tak jsem dala 3 a 1,5 pytlíku pudinku a nahoru do tvarohové směsi ještě měsíčky broskví. Rozhodně budu péct často. Za 1!

  • Veronika Labudková | 25. 6. 2009 16:17

    moooc chutný.doma si na něm vždy pochutnáme.DOPORUČUJI:)

  • venyss venyss | 20. 2. 2009 18:19

    Tak jsem dnes hledala něco rychlého a ne "suchého",tak jsem vyzkoušela a musím říct,že na tu rychlovku je to dobrota,dávám jedničku.

  • Malevilka :) | 17. 10. 2008 12:08

    Tak už je koláč hotov a opravdu se povedl.Toho pudinku jsem tam dala necelý jeden sáček a v pohodě.:) Mám radost, jsem spokojena.

  • peta | 9. 3. 2008 15:34

    ahojky ted jsem dopekla.....uz trosku vychladnul, tak jsem ochutnala....vynikajici a hlavne rychle!!! akorat jsem vynechala rum, v sobotu jsme ho pili:)

  • Tarari . | 13. 2. 2008 11:53

    Tak to jsem celá já - bába sklerotická. Vyzkouším, ale už nedám vědět co a jak. Za jedna! (Málem jsem se stala bezdětnou vdovou; všichni se po tom mohli "umlátit"). Dík za recept.

  • Katarina Holenkova | 10. 1. 2008 13:46

    Tento recept je skvely, dakujem.Priatelovi velmi chutil a to ma strasne narocny a zmlsany jazycek!A dobra sprava pre damy, trval naozaj maximalne pol hodinku a vysledok velmi efektny!Este raz dakujem

  • Anonym | 13. 10. 2007 14:22

    Koláč mi moc chutná, někdy ještě posypávám nstrouhanými jablky.

  • Katka | 22. 6. 2007 10:44

    Už jsem tento koláč vyzkoušela a setkala jsem se s velkým úspěchem. Rychlý, jednoduchý a velice dobrý.. Děkuji..

  • jana kubíčková | 26. 4. 2007 09:08

    Dělám ho také s velkým úspěchem pod názvem "péřový koláč"akoraát s tím rozdílem,že na syrové těsto na plechu naliji už uvařený puding/půl litru mléka,1vanil.puding,lžíce cukru/po lžících cikcak a po upečeni do růžova ještě horký poliji 2zakys.smetanami,posypu skořicí a grankem.Druhý den je plech prázný.

  • Jana Povolná | 10. 1. 2007 16:08

    hm...také příště zkusím spíše přidat již uvařený puding...dala jsem ho v prášku do 2 tvarohů s trochou mléka a v troubě se mi upekla žužlavá hmota,prostě se mi to zdálo moc škrobové...takže moc ovací nebylo :-(

  • Inka | 4. 11. 2006 14:30

    Dneska jsem Fešáka vyzkoušela. Do náplně jsem dala jsem 3 tvarohy , skleničku mléka a 1 vanilkový pudink. Dětem moc chutnal. Rychlé a jednoduché.

  • Jaroslava Oumarová | 4. 9. 2006 07:53

    No, abych byla upřímná, mne tento koláč trochu zklamal. Připomínal mi prošívanou deku, jenže deka je chutnější a vláčnější.

  • Jana | 28. 5. 2006 09:58

    Delala jsem jiz po3.Trosku jsem ho vylepsila.Do testa jsem dala mensi plechovku mandarinek,a tvaroh jsem smichala s uvarenym pudinkem.Staci tak ctvrt litru.Ale kolac je vyborny i pres toto vylepseni.Moc nam chutna,.

  • Magda | 22. 5. 2006 08:00

    Rychlý a dobrý. Super!!!!

  • Soňa | 6. 5. 2006 18:36

    Moooc dobré , tento koláč je chuťově výborný a vypadá tak nějak jinak, zvláštně

  • Lada Kolínská | 4. 5. 2006 13:01

    Tento koláč peču dost často, dětem velmi chutná. Jednou jsem omylem použila místo prášku do pečiva prášek do perníku a vznikla z toho dost zajímavá varianta.

  • Jana | 3. 5. 2006 11:13

    Vyzkouseno,je to dobry a rychly kolac.Musim ho pro velky uspech udelat jeste jednou.Dekuji za recept.

  • Jarmila Hlaváčková | 8. 3. 2006 11:50

    Koláč Fešák nejenomže vypadá jako fešák, ale je i tak chutný. Výborný ke snídani i ke kafíčku. Je dobré krém vrstvit malou lžičkou, aby vznikaly malé bochánky. Mňam.

  • SIMONA VACLAVIKOVA | 23. 2. 2006 20:00

    velmi dobre zajimave vzhledem detem chutnal moc

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hnědý rum Kakao Měkký tvaroh Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ukrajinský boršč II.

Ukrajinský boršč II.

Blesková vajíčková polévka

Blesková vajíčková polévka

Pečený losos

Pečený losos

Rybí pomazánka z tuňáka

Rybí pomazánka z tuňáka

Zapečený lilek s fetou

Zapečený lilek s fetou

Mousse au chocolat (čokoládová pěna)

Mousse au chocolat (čokoládová pěna)

Malinová lahůdka

Malinová lahůdka

Hermelínová pomazánka nebo salát se šunkou

Hermelínová pomazánka nebo salát se…

Telecí roláda s jablky, hrozny a perníkem

Telecí roláda s jablky, hrozny a…

Doporučujeme

20 minut
Pórková polévka s fazolemi a toasty

Pórková polévka s fazolemi a toasty

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

35
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
22
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
21
Ledové matcha latté
Ledové matcha latté
19
Vykrajované měsíčky
Vykrajované měsíčky
18
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře, které připravíte jen z pár surovin
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře,…
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými sladkými výtvory
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými…
AHA.cz Martin Stropnický odhalil novinku: Těší se na miminko

Martin Stropnický odhalil novinku: Těší se na miminko

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Blesk pro ženy Nejkrásnější róby na Governor Awards: Které hvězdy ovládly červený koberec?

Nejkrásnější róby na Governor Awards: Které hvězdy ovládly červený koberec?

Ženy.cz Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Blesk.cz Bachelor Česko II startuje už dnes večer: Tyhle krásky se utkají o srdce sexy dvojčat!

Bachelor Česko II startuje už dnes večer: Tyhle krásky se utkají o srdce sexy dvojčat!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy 4 podrazáci podle znamení zvěrokruhu: Štíři klidně zradí vlastní rodinu, Ryby na to jdou přes city

4 podrazáci podle znamení zvěrokruhu: Štíři klidně zradí vlastní rodinu, Ryby na to jdou přes city

  • Recepty.cz
  • Koláč Fešák
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact