• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kokosová roláda s čokoládovým krémem
Napište svůj komentář k receptu

Kokosová roláda s čokoládovým krémem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kokosová roláda s čokoládovým krémem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      ks bílek
    • 120
      g cukr krupice
    • 60
      g hladká mouka
    • 60
      g kokos
  • Krém
    • 3
      dl mléko
    • 1
      ks čokoládový pudink
    • 150
      g máslo
    • 100
      g moučkový cukr
    • 1
      ks čokoláda

Postup přípravy receptu

1
Rozehřejeme troubu na 200 °C, na plech dáme pečící papír. Bílky ušleháme do pevné hmoty, přidáme cukr a mouku dobře smíchanou s kokosem. Hmotu rozetřeme na papíru na obdélník asi 1,5 cm. Pečeme 8-12 min. (zkusíme stlačit na střed plátu - nesmíme promáčknout). Plech vyjmeme z trouby a otočíme, z těsta sloupneme papír a necháme přikryté vystydnout.
2
Uvaříme pudink, rozehřejeme čokoládu. Ušleháme máslo s cukrem a čokoládou, přidáváme vlahý pudink. Vyšlehaným krémem potřeme upečený, vychladlý plát, stočíme a spevníme zatočením do papíru. Za hodinku vyjmeme, potřeme zbývajícím krémem a posypeme kokosem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kakaová roláda s čokoládovým krémem

Kakaová roláda s čokoládovým krémem

Tatrankové ořechy s čokoládovým krémem

Tatrankové ořechy s čokoládovým krémem

Perníkové muffiny s čokoládovým krémem

Perníkové muffiny s čokoládovým krémem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jitka H. | 20. 4. 2008 10:53

    Roládu jsem vyzkoušela,je moc dobrá,jen se lámala při rolování,tak nevím,jestli příště zkusit zarolovat teplou nebo udělat tenší..ale jinak fakt vynikající

  • Hanička | 17. 4. 2008 07:53

    Dotaz: opravdu se do těsta nedávají žloutky? Děkuji

  • Jana Arltová | 14. 4. 2008 19:24

    Jano,ten papír se opravdu trošku přilepí,ale stačí si pomoct nožem.Ještě za tepla to jde.Když je to těsto upečené,tak ho prstem nepromáčknete.

  • Eliška | 7. 4. 2008 21:31

    Myslím, že stačí špejle a opatrně těsto propíchnout. Pokud je špejle suchá, těsto je upečené. Tak to dělám já.

  • Jana Remková | 5. 4. 2008 09:02

    No,vypadá to opravdu luxusně,ale jak se to odlepuje z toho papíru?S kokosem mám fakt blbé zkušenosti,hodně se lepí.Taky nerozumím tomu,že zkusíme stlačit na střed plátu,jako jak?Asi jsem mdlého rozumu,můžete mi to trochu vysvětlit.Díky Jana

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Pečení Vaření Šlehání Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Čokoláda Čokoládový pudink Cukr krupice Hladká mouka Kokos Máslo Mléko Moučkový cukr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jednoduchá pomazánka z ricotty se šunkou

Jednoduchá pomazánka z ricotty se…

Boloňský guláš na zítra

Boloňský guláš na zítra

Buchty s kypřícím práškem

Buchty s kypřícím práškem

Cizrna po boloňsku

Cizrna po boloňsku

Jablečné muffiny I.

Jablečné muffiny I.

Zapečené brambory se špenátem a houbami

Zapečené brambory se špenátem a…

Pudinkové lívanečky (DUKAN)

Pudinkové lívanečky (DUKAN)

Zapečené brambory s mletým masem podle Michala

Zapečené brambory s mletým masem…

Drožďová (kvasnicová) pomazánka s ovesnými vločkami

Drožďová (kvasnicová) pomazánka s…

Doporučujeme

60 minut
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

85
Máslové řízky
Máslové řízky
47
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
42
Dýňová tortila
Dýňová tortila
26
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
AHA.cz Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Ženy.cz Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Blesk.cz Tereza Ramba na premiéře: Zapomněla šaty i podprsenku!

Tereza Ramba na premiéře: Zapomněla šaty i podprsenku!

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

  • Recepty.cz
  • Kokosová roláda s čokoládovým krémem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact