• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kočičí oči
Napište svůj komentář k receptu

Kočičí oči

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kočičí oči
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g hera
    • 100
      g cukr
    • 3
      ks vejce
    • 3
      lžíce kakao
    • 150
      g hrubá mouka
    • 1
      lžíce hnědý rum
    • 10
      lžíce mléko
    • 1
      balení dětské piškoty
    • marmeláda

Postup přípravy receptu

1
Heru, cukr, žloutky a kakao utřeme do pěny.
2
Do ní přimícháme mouku, rum, mléko a tuhý sníh z bílků. Do vymazané a vysypané formy na srnčí hřbet nalijeme polovinu těsta.
3
Na těsto naskládáme do dvou řad piškoty slepené po dvou marmeládou. Zalejeme zbytkem těsta a upečeme.
4
Vychladlý moučník polijeme čokoládovou polevou a posypeme kokosem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kočičí oči III.

Kočičí oči III.

Kočičí křik

Kočičí křik

"Kočičí tanec" - kroupy s čočkou

"Kočičí tanec" - kroupy s čočkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • klára | 14. 9. 2011 08:53

    Myslím,že tenhle recept není špatný,ale já ho mám přímo z Piškotové kuchařky a ten nemá chybu,není tam hlavně tolik kakaa,to je podle mě zbytečné.Můj jedinný problém je,že mi piškoty vyplavaly nahoru pokaždé co jsem to pekla a přitom těsto bylo tak husté,že jsem ho musela stěrkou nabírat,ani neteklo a přesto piškoty byly opět nahoře :-(

  • Lucka | 13. 11. 2010 11:51

    Ahojte všichni, pekla jsem dvakrát ale pokaždé piškoty vyskočily nahoru.. Poraďte jaký fígl máte že jsou uvnitř těsta :) díky všem!

  • Michaela Linhartová | 11. 9. 2010 08:25

    Včera jsem dopekla a dnes měla k snídani. Bohužel jsem také zklamaná. Myslím si, že toho kakaa je tam moc, a zkusila bych místo Hery dát olej. Bude možná vláčnější a toho kakaa stačí na tak malé množství jen 1 lžíce kakaa. Nezkoušela jsem!!! Až zkusím, určítě napíšu. Piškoty jsem dávala ve dvou řadách za sebou. A pekla jsem na 180°C asi 20 - 30 minut. Až se těsto nechytá na špejli.

  • kateřina podzimková | 30. 7. 2010 19:28

    Bohužel jsem vyzkoušela a nebyla jsem vůbec spokojená s výsledkem, ale každý máme jiné chutě.

  • Valeria Miklosova | 28. 11. 2008 14:32

    ahojte, ako vkladate piskoty, vodorovne,alebo zvisle?

  • Helena Kalousková | 1. 4. 2007 11:53

    dnes jsem moučník dělala je moc dobrý a děkuji za recepty

  • Lenka S | 14. 3. 2007 20:03

    Já to peču na 190°C asi půl hodiny, ale pozor, každá trouba peče trochu jinak. Nejlepší je průběžně zkoušet špejlí, zapíchnout do těsta, vytáhnout, když je čistá, je upečeno.

  • ..BUBÍ .... | 14. 3. 2007 16:07

    prosím, můžete napsat jak dlouho a na kolik stupnů jste pekly?? Děkuji, chápejte, my začátečníci co nemáme odhad :o)

  • janka nova | 26. 11. 2006 22:40

    Tento recept nám také z piškotové kuchařky.Kdo ho nezkusil neví o co přichází.Je výborný,dětem chutná a moc je baví lepit piškoty.

  • Oli | 2. 10. 2006 12:29

    Kočičí oči jsou super, dělali jsme je v minulosti - recept byl v Piškotové kuchařce, ale ta se nám někam zatoulala, takže díky za recept.

  • Helena Papežíková | 24. 4. 2005 17:26

    moc dobré, piškoty jsem mazala nutelou, marmeláda u nás není moc oblíbená, příště ale piškoty pokropím rumem, jsou tuhé

  • Zuzana Bugárová | 7. 4. 2005 10:47

    Tento koláč je výborný, robievam ho už niekolko rokov a stale vsetkym chuti.

  • Olina Hladká | 14. 6. 2004 12:14

    Na kolik stupnu!!!!! A jak dlouho!!!!!

  • nikol thienlová | 1. 6. 2004 12:17

    je to super recept

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Dětské piškoty Hera Hnědý rum Hrubá mouka Kakao Marmeláda Mléko Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohová bábovka co se povede

Tvarohová bábovka co se povede

Zapečené kuře na žampionech

Zapečené kuře na žampionech

Műsli tyčinky

Műsli tyčinky

Máslové řízky

Máslové řízky

Kukuřičný chléb II.

Kukuřičný chléb II.

Hovězí kostky v pivním sosu s cibulkou

Hovězí kostky v pivním sosu s cibulkou

Cuketovo-kokosový koláč s ovocem a žmolenkou

Cuketovo-kokosový koláč s ovocem a…

Citronové řezy-máslové a výtečné

Citronové řezy-máslové a výtečné

Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými těstovinami

Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

33
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
25
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
25
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
24
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
22
Fazole v rajské omáčce s paprikou
Fazole v rajské omáčce s…

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů

Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Kočičí oči
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact