• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kedlubnová polévka
Napište svůj komentář k receptu

Kedlubnová polévka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 16
doba přípravy: 25 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kedlubnová polévka
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks kedlubna
    • 1
      ks cibule
    • 600
      ml vývar
    • 100
      ml smetana ke šlehání
    • 1
      svazek kopr
    • 3
      lžíce máslo
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Kedlubny oloupeme a rozpůlíme. Jednu nastrouháme nahrubo a druhou nakrájíme na malé kousky. Na rozpáleném oleji orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme nakrájenou kedlubnu a chvíli restujeme. Poté zalijeme vývarem a na mírném ohni dusíme asi 10 minut. Když je zelenina měkká vše rozmixujeme, přidáme strouhanou kedlubnu a ještě jednou necháme projít varem. Kopr nadrobno posekáme a přidáme jej do polévky, osolíme a opepříme. Nakonec do polévky vmícháme dotuha ušlehanou smetanu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kedlubnová krupicová polévka

Kedlubnová krupicová polévka

Kedlubnová polévka III.

Kedlubnová polévka III.

Kedlubnová polévka V.

Kedlubnová polévka V.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Danča | 30. 7. 2013 12:54

    Polévka je moc dobrá. I malé děti si hned chtěli dát nášup. Trochu jsem ji ještě vylepšila nasucho opraženým toastovým chlebíkem... :-)

  • Bětka | 2. 11. 2012 17:56

    Já jsem tam dala tu zakysanou smetanu a manžel apeloval, abych si tento recept opsala a vařila polévku častěji. Tak moc mu chutnala <3

  • Barča | 13. 7. 2012 20:17

    Tak smetanu jsem neměla, dala jsem mléko o trochu víc než v receptu a je výborná. ňam

  • venyss venyss | 10. 8. 2009 12:29

    Tak jsem ji vyzkoušela, jen jsem si to udělala trošku podle sebe. Cibulku jsem osmahla na másle,pak jsem přilila vodu,do ní nastrouhané kedlubny. Pak jsem přidala zeleninový bujon, kopr, smetanu rozšlehanou s hladkou moukou a nakonec přidala kopr. Je moc dobrá. 1.

  • Veronika Glozarova | 2. 12. 2008 18:35

    Já jsem ji uvařila, před chvíli jsem snědla první talíř a jdu si nalít další .-) Je moc dobrá, smetana na šlehání mi vyhovovala, ale přiznám se, že zakysanka mě napadla taky, myslím, že by neuškodila. Jinak skvělou chuť v polévce samozřejmě dělá ten kopr. Hodnotím jedničkou.

  • Monika Tlustá | 2. 11. 2008 14:10

    Polévku jsem zkusila, má netradiční chuť, ale je dobrá. Jen bych možná místo smetany ke šlehání, dala trochu zakysané smetany.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Večeře Vaření Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kedlubna Kopr Máslo Pepř mletý Smetana ke šlehání Sůl Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nakládané řízky

Nakládané řízky

Hmota Marshmallow - nahradí marcipán

Hmota Marshmallow - nahradí marcipán

Salámová Pizza z listového těsta

Salámová Pizza z listového těsta

Výborné koblížky z trouby

Výborné koblížky z trouby

Pstruh na mandlích

Pstruh na mandlích

Lehké piškotové řezy

Lehké piškotové řezy

Báječná (nejen) broskvová roláda

Báječná (nejen) broskvová roláda

Losos (nejen) v bylinkách

Losos (nejen) v bylinkách

Tříbarevná buchta z remosky (prošívaná deka)

Tříbarevná buchta z remosky …

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

378
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
373
Máslové řízky
Máslové řízky
196
Dýňová tortila
Dýňová tortila
20
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
19
Uzené tofu na kari
Uzené tofu na kari

Zajímavé články

Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
AHA.cz Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Ženy.cz Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Blesk.cz Modelka Bezděková skončila v slzách: Zpackala moderování!

Modelka Bezděková skončila v slzách: Zpackala moderování!

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

Další doporučené recepty:

Kedlubnová krupicová polévka
Kedlubnová krupicová polévka
Kedlubnová omáčka s koprem
Kedlubnová omáčka s koprem
Kedlubnová placka
Kedlubnová placka
Kedlubnová polévka III.
Kedlubnová polévka III.
Kedlubnová polévka s bramborem
Kedlubnová polévka s bramborem
Kedlubnová polévka V.
Kedlubnová polévka V.
  • Recepty.cz
  • Kedlubnová polévka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact