• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kavak
Napište svůj komentář k receptu

Kavak

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kavak
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g balkánský sýr
    • 250
      g rostlinný olej
    • 200
      g cibule
    • 50
      g kapie
    • petrželka

Postup přípravy receptu

1
Sýr nakrájíme na kostičky, kapii a petrželku jemně nasekáme. Promícháme se sýrem a přidáme jemně nakrájenou cibuli a vmícháme olej.
2
Necháme v chladničce uležet.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pavla | 20. 11. 2011 19:54

    Kavak děláme jednou či 2x do měsíce je výborný!

  • Ladia
    Ladia | 5. 6. 2011 19:53

    Tak déle jak dva dny jsem ho před konzumací neuchránila a stejně to byla mňamka :-D Oproti výše uvedenému jsem použila olivový olej a na plátky nakrájený česnek.

  • Ladia
    Ladia | 3. 6. 2011 11:30

    Díky za rady, dneska jdu na to, pak dám vědět :-)

  • nnln | 2. 6. 2011 11:22

    jednou ho dělala kamarádka, byl moc dobrý, ale určitě tam dávala ještě česnek. a našla jsem i odkaz na wikipedii. tam je to odležení dokonce týden.. a u nás teď albert přestavovali a už tam není ani sterilovaný kopr! :-X

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 2. 6. 2011 11:17

    Ahoj Lado, tenhle recept je dobrý, ale dát do zavařovaček a nechat v lednici odležet aspoň 3 dny, sýr bude jemnější. Cibulí a kapií nešetřím a někdy přidám i olivy na kolečka. Olej je lepší olivový. ;-) ;-)

  • Ladia
    Ladia | 2. 6. 2011 10:57

    Nemáte někdo zkušenosti s domácím kavakem? Je tento recept ten pravý? Nebo kde koupit kavak? Ještě nedávno jej měli v Albertu, teď už ani tam ne :'( :'(

  • Jan Struska | 26. 9. 2006 22:32

    a kde je česnek ?!!!, hoši :-))

  • František Charvat | 27. 3. 2005 11:03

    recept je vynikající doporučuji přidat olivy alečo(může být i sterilované), případně kousek feferonky

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová
Chuťovky Ze sýra Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Balkánský sýr Cibule Kapie Petrželka Rostlinný olej
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hermelínové brambory

Hermelínové brambory

Vosí hnízda

Vosí hnízda

Švýcarské fondue

Švýcarské fondue

Červené zelí II.

Červené zelí II.

Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou

Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou

Karamelový krém

Karamelový krém

Jahodovo-smetanové řezy

Jahodovo-smetanové řezy

Ukrajinský boršč

Ukrajinský boršč

Losos (nejen) v bylinkách

Losos (nejen) v bylinkách

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

55
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
55
Srbské rizoto (ze školní jídelny)
Srbské rizoto (ze školní…
49
Fazolkový kuskus
Fazolkový kuskus
33
Svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem
Svíčková na smetaně s…
30
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Morávková a Malásek: Romantická dovolená skončila v slzách

Morávková a Malásek: Romantická dovolená skončila v slzách

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Blesk.cz Nový muž Veroniky Žilkové (63): Proč používal jiné jméno! A velká bolest v minulosti

Nový muž Veroniky Žilkové (63): Proč používal jiné jméno! A velká bolest v minulosti

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Další doporučené recepty:

Katův šleh
Katův šleh
Katův šleh (drůbeží)
Katův šleh (drůbeží)
Káva Tiramisu
Káva Tiramisu
Kávěnky
Kávěnky
Kaviárová pasta
Kaviárová pasta
Kaviárová vajíčka
Kaviárová vajíčka
  • Recepty.cz
  • Kavak
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact