Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ženevské řezy
Bramborové knedlíky se strouhankou
Kapr na česneku - Balkán
Grilovaný hermelín
Rychlé rizoto z uzeného kuřete
Polévka z medvědího česneku
Brokolicový koláč z listového těsta
Králičí hřbet v hořčičné omáčce
Melounový nanuk
Voňavé batátové karí
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…