Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Václavovy těstoviny
Kávové řezy s ořechy, čokoládou a…
Drožďová pomazánka - Dědův recept
Bryndzová pomazánka
Vařená čokoládová poleva
Domácí kachní paštika
Italská polévka Minestrone Institutu…
Čerstvé těstoviny s chřestem
Pomazánka z uzené makrely a pečeného…
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek