Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Doudlebské vdolky
Kuře na cibuli v římském hrnci
Bramboráky z kyselého zelí
Halušky podle Daniely
Hruškový koláč s jogurtem a žmolenkou
Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou
Broskvové (meruňkové) muffiny
Pečené smetanové řízky
Meruňkové čatní s cibulí
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Řepánky
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek