• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Karamelizovaná ryba v hliněné nádobě
Napište svůj komentář k receptu

Karamelizovaná ryba v hliněné nádobě

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 80 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Karamelizovaná ryba v hliněné nádobě
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks cibule
    • 1
      lžíce sůl
    • 200
      ml voda
    • pepř mletý
    • 2
      ks chilli
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 6
      plátek zázvor nebo galangal
    • 150
      ml kokosové mléko
    • 800
      g makrela
    • 2
      lžíce hnědý cukr
    • 3
      lžíce olej
    • 1
      lžíce rybí omáčka
    • 3
      ks citronová tráva
    • jasmínová rýže k podávání

Postup přípravy receptu

1
Ryby opláchněte, nakrájejte na zhruba 5 cm dlouhé kousky a vysušte.
2
Makrely osolte, opepřete, přidejte sójovou a rybí omáčku a olej. Nechte zhruba jednu hodinu odležet. Nakrájejte si cibuli na kolečka, galangal na plátky.
3
Pokud neseženete galangal, můžete jej nahradit zázvorem. Na dno hliněného hrnce dejte cibuli a galangal, přidejte nadrcenou citronovou trávu a chilli.
4
Na tuto směs vyskládejte připravené kousky ryby, zalijte vodou, kokosovým mlékem, přidejte zkaramelizovaný cukr a zhruba hodinu duste na mírném ohni.
5
Hlídejte si, aby se vám ryba nepřipálila. Servírujte s jasmínovou rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Karamelizovaná jablka se slaninou

Karamelizovaná jablka se slaninou

Karamelizovaná rajčata v olivovém oleji

Karamelizovaná rajčata v olivovém…

Kořeněná ryba se žampiony

Kořeněná ryba se žampiony

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli Cibule Citronová tráva Hnědý cukr Jasmínová rýže Kokosové mléko Makrela Olej Pepř mletý Rybí omáčka Sojová omáčka Sůl Voda Zázvor
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Arabské kuře

Arabské kuře

Švestkový koláč II.

Švestkový koláč II.

Salát Caesar

Salát Caesar

Chutnější obalované řízky nebo zelenina

Chutnější obalované řízky nebo…

Hovězí zázvorový guláš

Hovězí zázvorový guláš

Jehněčí pečeně

Jehněčí pečeně

Vynikající vanilková zmrzlina

Vynikající vanilková zmrzlina

Kyselica (zelňačka) s čabajkou

Kyselica (zelňačka) s čabajkou

Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky

Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky

Doporučujeme

50 minut
Krůtí pečeně

Krůtí pečeně

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

26
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
21
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
18
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Sedlácké karé (kotleta) …
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře, které připravíte jen z pár surovin
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře,…
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými sladkými výtvory
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými…
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty, které jste určitě neznali
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty,…
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
AHA.cz S rakovinou bojující Něrgešová: První slova o tom, kolik jí zbývá času

S rakovinou bojující Něrgešová: První slova o tom, kolik jí zbývá času

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Blesk pro ženy 10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

Ženy.cz Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Blesk.cz Kráska z Primy Sandra Pospíšilová k nepoznání: Vzpomínka na maturitu

Kráska z Primy Sandra Pospíšilová k nepoznání: Vzpomínka na maturitu

SportRevue.cz FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

Další doporučené recepty:

Kapustový pudink
Kapustový pudink
Karamelizovaná jablka se slaninou
Karamelizovaná jablka se slaninou
Karamelizovaná rajčata v olivovém oleji
Karamelizovaná rajčata v olivovém oleji
Karamelizované pečené ořechy
Karamelizované pečené ořechy
Karamelizované zelí
Karamelizované zelí
Karamelová kolečka bez lepku
Karamelová kolečka bez lepku
  • Recepty.cz
  • Karamelizovaná ryba v hliněné nádobě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact