• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kapusta na husto
Napište svůj komentář k receptu

Kapusta na husto

autor: Di
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kapusta na husto
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks kapusta
    • 5
      ks brambory Větších
    • mrkev Menší množství
    • květák Menší množství
    • kedlubna Menší množství
    • česnek
    • majoránka
    • cibule
    • hladká mouka
    • tuk Na jíšku
    • polévkové koření
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Všechnu zeleninu a brambory očistíme, rozkrájíme a uvaříme v osolené vodě do měkka. Vývar částečně slijeme (ale nevyléváme) a zeleninu s brambory rozmačkáme na nepříliš hustou kaši. Přidáme cibulkovou jíšku a povaříme, můžeme přilít trochu slitého vývaru. Okořeníme pepřem, majoránkou a rozetřeným česnekem, případně trochou polévkového koření.
2
Podáváme s pečeným nebo dušeným masem, případně s uzeninou. Vhodný je i rajčatový nebo okurkový salát. Já osobně mám kapustu na husto nejraději samotnou, druhý den ohřátou. Pokud nám zbyde slitý vývar, přidáme jej do zeleninové polévky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dušená kapusta na slanině

Dušená kapusta na slanině

Růžičková kapusta v kokosové omáčce

Růžičková kapusta v kokosové omáčce

Dušená kapusta

Dušená kapusta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • brzdka | 14. 11. 2012 10:41

    Chtělo to odvahu ochutnat, ale bylo to moc dobré :-)) Trošku jsem ten recept upravila podle toho co bylo doma a hodila jsem do toho místo kedlubny a květáku kousek petržele a celeru a vůbec to tam nevadilo :-)

  • MELORYM | 6. 8. 2011 14:34

    Bylo to moc dobré....s kapustou nemám příliš zkušeností a proto jsem byla zvědavá...sice "kaše" nevypadá příliš vábně,ale pochutnala si i naše vegetariánská návštěva.Servírovala jsem ji s mletým masem zabalené také v kapustových listech a s plněnými rajčaty a paprikami sýrem,vejcem a bylinkami zapečené na másle v troubě a rajčatovým salátem.Všem opravdu moc chutnalo.Děkujem

  • Milena K. | 12. 11. 2007 10:37

    Skvělé,moje maminka ji dělávala dietně tak,že zahustila jemně nastrouhaným bramborem,bez mouky,s uzeninou i bez!

  • JitkaH. | 30. 12. 2006 14:50

    Moc dobré,vždycky jsme k tomu měli hovězí maso na štávě a chleba,jako dítko jsem to milovala..

  • Jaroslava Oumarová | 5. 9. 2006 10:19

    Skvělé, díky. Já osobně to taky vidím spíš bez masa, rodinu budu muset masem nebo buřtíkem uchlácholit:-)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Zelenina
Pokrmy Přílohy Ze zeleniny Zeleninové Oběd Večeře Pozdní večeře Vaření Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Hladká mouka Kapusta Kedlubna Květák Majoránka Mrkev Polévkové koření Sůl Tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krémová česneková polévka

Krémová česneková polévka

Kuřecí řízky v listovém těstě

Kuřecí řízky v listovém těstě

Ořechové muffiny

Ořechové muffiny

Krůtí kostky se žampiony

Krůtí kostky se žampiony

Selské halušky špenátové

Selské halušky špenátové

Pečené vepřové koleno na zelí

Pečené vepřové koleno na zelí

Přírodní vepřové maso

Přírodní vepřové maso

Potahovací hmota

Potahovací hmota

Rychlý salát s kozím sýrem

Rychlý salát s kozím sýrem

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

31
Tradiční hraběnčiny řezy
Tradiční hraběnčiny řezy
27
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
22
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
21
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Nedvědovo trápení s hledáním nového trenéra: Generál na baterky? A v módě taky neskóruje

Nedvědovo trápení s hledáním nového trenéra: Generál na baterky? A v módě taky neskóruje

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Kapusta na husto
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact