• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kapusta na husto
Napište svůj komentář k receptu

Kapusta na husto

autor: Di
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kapusta na husto
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks kapusta
    • 5
      ks brambory Větších
    • mrkev Menší množství
    • květák Menší množství
    • kedlubna Menší množství
    • česnek
    • majoránka
    • cibule
    • hladká mouka
    • tuk Na jíšku
    • polévkové koření
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Všechnu zeleninu a brambory očistíme, rozkrájíme a uvaříme v osolené vodě do měkka. Vývar částečně slijeme (ale nevyléváme) a zeleninu s brambory rozmačkáme na nepříliš hustou kaši. Přidáme cibulkovou jíšku a povaříme, můžeme přilít trochu slitého vývaru. Okořeníme pepřem, majoránkou a rozetřeným česnekem, případně trochou polévkového koření.
2
Podáváme s pečeným nebo dušeným masem, případně s uzeninou. Vhodný je i rajčatový nebo okurkový salát. Já osobně mám kapustu na husto nejraději samotnou, druhý den ohřátou. Pokud nám zbyde slitý vývar, přidáme jej do zeleninové polévky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dušená kapusta na slanině

Dušená kapusta na slanině

Růžičková kapusta v kokosové omáčce

Růžičková kapusta v kokosové omáčce

Dušená kapusta

Dušená kapusta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • brzdka | 14. 11. 2012 10:41

    Chtělo to odvahu ochutnat, ale bylo to moc dobré :-)) Trošku jsem ten recept upravila podle toho co bylo doma a hodila jsem do toho místo kedlubny a květáku kousek petržele a celeru a vůbec to tam nevadilo :-)

  • MELORYM | 6. 8. 2011 14:34

    Bylo to moc dobré....s kapustou nemám příliš zkušeností a proto jsem byla zvědavá...sice "kaše" nevypadá příliš vábně,ale pochutnala si i naše vegetariánská návštěva.Servírovala jsem ji s mletým masem zabalené také v kapustových listech a s plněnými rajčaty a paprikami sýrem,vejcem a bylinkami zapečené na másle v troubě a rajčatovým salátem.Všem opravdu moc chutnalo.Děkujem

  • Milena K. | 12. 11. 2007 10:37

    Skvělé,moje maminka ji dělávala dietně tak,že zahustila jemně nastrouhaným bramborem,bez mouky,s uzeninou i bez!

  • JitkaH. | 30. 12. 2006 14:50

    Moc dobré,vždycky jsme k tomu měli hovězí maso na štávě a chleba,jako dítko jsem to milovala..

  • Jaroslava Oumarová | 5. 9. 2006 10:19

    Skvělé, díky. Já osobně to taky vidím spíš bez masa, rodinu budu muset masem nebo buřtíkem uchlácholit:-)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Zelenina
Pokrmy Přílohy Ze zeleniny Zeleninové Oběd Večeře Pozdní večeře Vaření Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Hladká mouka Kapusta Kedlubna Květák Majoránka Mrkev Polévkové koření Sůl Tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Selské brambory

Selské brambory

Buchty s povidly

Buchty s povidly

Nokerle s vajíčkem

Nokerle s vajíčkem

Scones

Scones

Jehněčí na bylinkách a rajčatech

Jehněčí na bylinkách a rajčatech

Kuřecí nudličky po sedlčansku

Kuřecí nudličky po sedlčansku

Kokosový piškot - korpus

Kokosový piškot - korpus

Domácí vepřová šunka

Domácí vepřová šunka

Smoothie s Kinder Pinguí

Smoothie s Kinder Pinguí

Doporučujeme

60 minut
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

42
Italské zapékané brambory
Italské zapékané brambory
30
Italské Tiramisu (Florencie)
Italské Tiramisu …
27
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
24
Kořeněná panenka - grilovaná
Kořeněná panenka -…
24
Karamelové cheesecake řezy
Karamelové cheesecake…

Zajímavé články

Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
AHA.cz Zvrat u Michaely Salák po operaci nádoru: Razantní změna vizáže

Zvrat u Michaely Salák po operaci nádoru: Razantní změna vizáže

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Boty jako odstrašující případ: Jak je nosit, abyste vyzdvihla jejich přednosti?

Boty jako odstrašující případ: Jak je nosit, abyste vyzdvihla jejich přednosti?

Ženy.cz Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Blesk.cz Přiznání Ivy Kubelkové: Nemůže se vidět! Strach o psychiku

Přiznání Ivy Kubelkové: Nemůže se vidět! Strach o psychiku

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

  • Recepty.cz
  • Kapusta na husto
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact