Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Roláda z vepřového masa
Langoše II.
Avokádová pomazánka II.
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Dušená mrkev Dudin
Ragú z divočáka na švestkách
Jahodová limonáda
Čerstvé těstoviny s chřestem
Fazolový salát
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchá brokolicová polévka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Skořicové šneky
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…