Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Maková buchta - skvělá a rychlá
Buchty - těsto z domácí pekárny
Černý kuba
Hermelín v listovém těstíčku
Květákové těstoviny se šunkou a nivou
Salát Caesar II.
Jahodová limonáda
Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem
Domácí nugát
Obalovaný asijský květák z trouby
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky